Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretem, de pocsék vele a szex?
Megcáfolom azt az állítást, hogy "ha a pasiknak már jó volt, onnantól nem foglalkoznak a szexel és a párjukkal".. Jó, tudom, hogy ez egy kicsit off, de a férjem pl akkor is örömöt szeretne nekem szerezni, ha ő már kielégült. Mindig úgy érzem, hogy neki fontosabb az, hogy én élvezzem az együttléteket.. Szóval, totálisan önzetlen!
Nem tudom, nekem ez furi.. mármint, vagy nagyon önző a párod, vagy nem szeret annyira, mint amennyire hiszed. Végülis, egyik variáció se hangzik jól!
Ami nem túl biztató, hogy már beszéltél vele erről, ő mégsem akar változtatni. Szóval tudja a problémát, tudja, hogy neked nem jó a szex, és másra vágysz, mégis hidegen hagyja..nem foglalkozik veled. Nem érdekli, hogy neked nem jó.
nekem is volt egy ilyen férfi az életembe, de az lehet hogy még 5 percig sem bírta
Én azt tanácsolom ha azonnal nem változtat ezen akkor legyen vége és szerezzen örömtelen perceket másnak.
Az én férjem is gyorsan elmegy, éppen ezért kényeztet fél órát aktus előtt, sőt közben is leszoktunk állni és áttérünk egy kicsit az orális oldalra, utána folytatjuk.
(Valamint egy talán beteg dolog, de én el szoktam terelni a figyelmét. Volt, hogy megkérdeztem közben, hogy mi legyen az ebéd. :) Ma már ez nálunk nem furcsaság, tudja, hogy ha kérdezek, akkor nekem épp jó, de még idő kell.)
"Ez nem volt így mindig, de az elmúlt 5 hónap erről szól."
HA eleinte nem igy volt, akkor gondolj utána, hogy MIÉRT lett más. Ha már neki nem érdeke, hogy téged is kielégitsen, akkor ott a baj nem a szex, illetve az ,hogy gyorsan végez, hanem az, hogy nem törödik veled.
Mindenképen beszélj vele, hogy ha neki nem fontosak a te érzéseid, akkor nem érdemes együttmaradni. Ha NEKI fontos vagy, akkor csinálja megint úgy, mint a kapcsolat elején.
Előbb utóbb már teljesen megutálod a párod és csak nyűg lesz...Szexből indul a probléma,és majd kihat már mindenre....
Szerintem lépj le időbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!