Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem szeretem a barátnőmet?
Mármint nem vagyok bele szerelmes. Szóval egy középkategóriás lányt kell elképzelni. Mit tegyek?
1.) Maradjak vele, és addig is van szex (jobb mint a semmi alapon, ő pedig boldog tudatlanságban van, vagy
2.) Hagyjam el, amitől nagyon szomorú lesz.
Már fenyegetőzött öngyilkossággal korábban, és félek, hogy tényleg kárt tenne magában... Még mielőtt valaki mondja: bár nem vagyok szerelmes, azért szarul érintene, ha valami hülyeséget csinálna.
Aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az úgysem teszi meg, csak érzelmileg zsarol.
Maradj vele, legalább addig is van szex. A csajok is simán együtt maradnak valakivel, amíg van lóvé meg biztonságérzet.
Ha nem szereted, hagyd el.
Így, hogy barátnőd van, sok lánynál (akik esetleg tetszenek neked és próbálkozol náluk) eleve esélytelenül indulsz, hiszen senki nem szeretne 2 ember "közé állni".
Meg a csajodat is csak hitegeted.
Öngyilkossággal fenyegetőzni meg egy dolog, megtenni már nem olyan egyszerű. Mellesleg ha látod rajta, hogy esetleg tényleg beváltaná, akkor szólj a szüleinek.
1. Csúnya dolog, amit csinálsz!!! Ne hitegesd! Másrészt meg "középkategóriás"?!?!?! Egy emberről beszélsz, nem egy autóról!!!
2. A barátnőd beteg!
középkategóriás lány... ja én is kiakadtam ezen.
Egyrészt szemétség részedről, hogy kiHASZNÁLOD::: Addig is van szex alapon, mert rengeteg szexéhes csaj van, akik szintén csak du*ni akar, mint te. Másrészt nem a te felelősséget, ha bármit is csinálna. Sajnálom szegényt, mert nem kéne egy pasi miatt sem így kiborulni, meg azért is mert láthatólag nagyon ragaszkodik hozzád, amit a jelek szerint már nem jól tesz. =/
Mondd el neki, az mindig tiszta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!