Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és a legjobb barátnőmet jobban szeretem mint barát. Folyton rá gondolok. És tudom, hogy ez nem normális. Hogyan tudnám kiverni a fejemből?
Velem is volt ilyen, illetve hasonló. Én nem a legjobb barátnőm iránt éreztem többet, hanem egy sulimba járó csaj iránt. Olyan szinten rajongtam érte, hogy azt hittem, belezúgtam és már el is képzeltem, hogy majd milyen lesz, ha összejövünk..Azóta már rájöttem, hogy "úgy" nem érdekel, csak érdekesnek tartom. Viszont jól beégettem magam előtte, mert mindig bámultam meg róla áradoztam. Nehéz az ügyed, de nem nagyon írtál konkrétumokat, kb mihez foghatót érzel, szóba került-e már köztetek a lány-lány kapcsolat, mióta ismered, ha esetleg összejönnétek, meddig mennél el vele, stb. Ezeket át kell gondolnod, mert lehet (sőt, barátságnál ez a legreálisabb), hogy annyira szereted és tökéletes barátnak tartod, hogy rajongasz érte. Én is hasonlóképp vagyok a legjobb barátnőmmel, mert ő idősebb, vicces, értelmes és örülnék, ha ilyen embert találnék magamnak egyszer fiúban.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!