Nincs kedvem már a férjemhez:- ( szeretem de csak mint embert. Elmult a szerelem a szex és a folytonegyüttlevés nem hoz már lázba. Vajon ez változhat?
Olvasnivaló -> Gary Chapman: Egymásra hangolva
segíteni fog;)
3 év alatt elhidegültél? Akkor ez nem volt valami nagy szerelem, ha egyáltalán az volt.
De egyébként lehet csak pillanatnyi eltávolodás... ha te kezdeményezel romantikus dolgokat, akkor felébredhet benned a vágy újra... de szerintem nem feltétlenül baj, ha nem kívánod a férjed éjjel nappal.
Nálunk is volt most egy hullámvölgy, de most vége. Olyan elhidegülés féle volt. Terhes letftem és féltünk, hogy baja lesz a babának, így nem szexeltünk semmilyen formában. Végén már nem is csókolóztunk. Már a szex sem hiányzott. Már fél éves a babánk és 2 hónappal ezelőtt jöttünk rá újra, hogy a csók hiányzott. Azóta minden rendben. Nem volt előtte se gond, mert a legnagyobb együttértés volt köztünk, csak tudtam, hogy így nem lesz jó, ha már nem izgatjuk egymást.
Szoktatok csókolózni?
3 éve megismerkedtetek... azóta összeházasodtatok... 1 vagy 2 éve..? és 1-2 év után elhidegültél. hm.
hagyd ott, nálad jobbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!