Miért múlik el a szerelem a házassággal? Eddig minden olyan szuper volt, jól megértettük egymást, klassz volt az ágyban stb. Amióta hozzámentem egyre lagymatagabb az egész és már kifogásokat keresek a szex elkerülésére. Tiszta gáz.
Én a mostani barátommal sokkal többet együtt vagyok mint az előzőkkel, és az elején én is szinte minden nap szeretkezni akartam vele, aztán ahogy összeköltöztünk ez a dolog lecsökkent havi 3x 4x alkalomra. Több problémánk lett most már nemcsak azon gondolkozom, hogy hol lehetne egy jó szeretkezni hanem azon is, hogy mit fogunk enni, hogy lesznek befizetve a számlák stb.
Szóval szerintem a stressz az oka.
24/L
A szexuális láz, mint minden láz elmúlik. Ez fiziológiai kérdés. Másik dolog, hogy az meberek különféle vérmérsékletűek. Van akinek pont az a godnoja, hogy a párja örökké nyaggatja, nem hagyja aludni, stb.
Ami nem megy, kell eröltetni. Valószínüleg az a természetellenes, hogy nap mint nap szex, mint a fogmosás este.
Az élet olyan szép, és gazdag! Annyi minden van azon kívül! És ha az élet ezer szépségét fölfedezzük, ki tudja, még a szexre is jobban kívánkozhatunk.
Ha te nem így gondolod, akkor más férfit kell keresned, de előbb tűnődj el, megéri-e mindent fölrúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!