Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, önző vagyok vagy csak nem tudok meglenni szex
nélkül? Az előbbi két telefonálás kiakasztott.
Figyelt kérdés
Szó szót követett és a beszélgetés odáig fajult,hogy közölte ill. mondhatjuk úgy is felvilágosított,hogy az érzései meg sem közelítik azt ami a kapcsolatunk elején volt.tehát szeret,állítása szerint,de már nem szerelmes.azt mondta,ha nekem a heves érzések kellenek,keressem másnál.Közölte,ha én nem "rontom " el a kapcsolatunkat nincs semmi baj és ha továbbra is vele akarok lenni,maradjak nyugton és változtassak mindenen.emellett más egyéb gondjaink is voltak/vannak(veszekedések,anyagiak,a tisztelet hiánya,stb).az egyetlen kérdés amit felteszek magamnak és intéznek felém a körülöttem lévők,hogy miért nem intek búcsút neki.a kérdésben felsoroltakat mint választ adtam magamnak,de hogy őszinte legyek már nemtudom mi a helyzet.elnézést,ha kicsit zavaros,de egy csöppet felhúztam magam.megköszönöm,ha bárki válaszol.
2012. febr. 13. 18:40
1/7 Dr.Sámán Samy válasza:
Ez a kapcsolat kihűlt. Szerintem is felesleges folytatnod. Egy kapcsolatban mindkét fél változik az együtt töltött idő alatt. Neki nem tetszik az amivé változtál.
Mond meg neki, hogy ez te vagy ilyenné váltál mellette és nem leszel újra az aki voltál és ha azt az énedet szereti akkor nem téged hanem a veled kapcsolatos emlékeket szereti már csak.
2012. febr. 13. 18:43
2/7 anonim válasza:
szeresd, feltétel nélkül! felejtsd el a szavakat: "jár nekem" és "mert azt akarom"
miért mindent TE rontottál el? ő nem lehet hibás? vesd a szemére! a válaszból tudni fogod, hogy mit csinálj
egy tipp: ne hibáztasd magad, mert akkor csak felőröl a gyötrődés, és nem fogod szeretni... de nem a lányt, hanem magadat
2012. febr. 13. 18:46
3/7 gratis30 válasza:
egyéb gondjaink is voltak/vannak(veszekedések,anyagiak,a tisztelet hiánya,----- Hát ha a legutolsót nézem akkor ez így a jó, hogy vége.Kihűlt, tisztelet elveszett vele egyetemben a bizalom. Ez tovább folytatva olyan kutya-macska harc lenne. Keress olyat akivel boldog lehetsz.
2012. febr. 13. 18:47
4/7 A kérdező kommentje:
#1-es válaszoló,nem én változtam meg,hanem ő sajnos,amit leírtál inkább rám illik nem rá.#2-es azt írtad de nem a lányt,lehet félreértem,de lehet neked az jött le fiú vagyok,bocsi,ha valamit nem jól írtam.nem 26 éves lány vagyok,akiről szó van pedig 25 éves fiú.
2012. febr. 13. 18:56
5/7 anonim válasza:
A megszokás tart meg téged a kényelmi zónádban! Így neked kényelmes mert nem akarsz szembe nézni a szakítás okozta változással, még akkor sem ha amúgy meg akarnád!!!
Sokan csinálják ezt!
A legjobb az lenne ha csendben nyugiban szétmennétek, barátságban jó viszonyban, néha szex. Ennyi.
Te amúgy gondolom a fiú vagy. Hány éves is vagy?
27F
2012. febr. 13. 22:08
6/7 A kérdező kommentje:
Bocs a zavarásért,köszi,végre egy értelmes válasz.nem,lány vagyok és 26 éves.köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!