Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, mégis elválnak útjaink?
A 6 éves kapcsolatom nem fejlődik sehová és sajnos már nincs is esély arra, hogy ez változzon. Tudom, hogy ki kell lépnem, különben örökre megragadunk ezen a szinten.
De mégis hogyan zárjam le, ha szeretem? Hogyan lépjek tovább, hogyan ne reagáljak a keresésére? Az eszemmel tudom, hogy mellette nincs jövőm, de a szívemmel viszont őt szeretem... nem tudom hogyan csináljam. Segítsetek!
22/L
Szereted? hová kéne "fejlődnie"? a gyülöletre?
ha szereted, ne hagyd el..
Család? gyerek?
Az a probléma, hogy "távkapcsolatban" élünk, és most már biztos, hogy ez az általam végsőnek kitűzött időpontra sem oldódik meg (ő miatta). 6 éve várok rá, de belefáradtam. Ettől függetlenül még fogalmam sincs, hogy hogyan vetek ennek véget, hiszen számomra még mindig Ő az igazi, nem tudom elképzelni mással a jövőmet... csak hogy mellette sem lehetek.
Mit csináljak így, hogyan lépjek túl rajta?
(A kérdést csak azért fogalmaztam így, hogy ne rakjanak a szex topikba mert ott nem kapok értelmes választ...)
"Ő az igazi, nem tudom elképzelni mással a jövőmet... "
- kérdező, elsírtam magam- a szemünk láttára teszed tönkre az életed.
Nem igaz, hogy nem lehet megldani -
Nem hiszem, hogy az oka fontos. Ő nem akar fizikailag velem lenni, így egyértelmű, hogy én nem tehetek semmit. Az pedig, hogy ő miért áll így hozzá, szerintem lényegtelen. Szeret, nincs más az életében, mégsem akar mellettem lenni fizikailag.
Erre én mit mondhatok, vagy mit csinálhatok még 6 év után? Azt hiszem én már mindent megtettem - eredménytelenül. Nem tudom miért és meddig kellene még várnom. Lehet, hogy ő az igazi számomra, de még rá sem tudok már tovább várni. 6 év éppen elég volt.
Szerintetek hibát követek el azzal, hogy ebből ki akarok szállni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!