Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretem, mégis elválnak útjaink?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, mégis elválnak útjaink?

Figyelt kérdés

A 6 éves kapcsolatom nem fejlődik sehová és sajnos már nincs is esély arra, hogy ez változzon. Tudom, hogy ki kell lépnem, különben örökre megragadunk ezen a szinten.

De mégis hogyan zárjam le, ha szeretem? Hogyan lépjek tovább, hogyan ne reagáljak a keresésére? Az eszemmel tudom, hogy mellette nincs jövőm, de a szívemmel viszont őt szeretem... nem tudom hogyan csináljam. Segítsetek!

22/L

2011. dec. 18. 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szereted? hová kéne "fejlődnie"? a gyülöletre?

ha szereted, ne hagyd el..

Család? gyerek?

2011. dec. 18. 18:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy nem látod értelmét a kapcsolatotoknak és inkább szakítasz vele, minthogy azon kapd magad, hogy megcsalod valakivel. Az én párom (31 F) egy 8 éves kapcsolatot hagyott abba 4 éve, mert a lány megcsalta. Ők se fejlődtek sehova, nem voltak terveik, elvoltak, mint a befőtt (első szerelem). A mai napig nagyon jóban vannak, néha találkoznak, beszélgetnek és ennyi. Páromnak nehéz volt túllépnie rajta, de kb. 1 év alatt sikerült. A megszokás nagy úr. Te ismered, hogy hogyan fogadná a szakítást, lehet hogy ő is érzi, hogy ez így nem oké, csak lépni nem mer. Szakítás után szerintem tartsatok némi szünetet, ami a találkákat illeti.
2011. dec. 18. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
ha szereted, akkor tegyél a kapcsolatotokért
2011. dec. 18. 18:28
 4/14 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy "távkapcsolatban" élünk, és most már biztos, hogy ez az általam végsőnek kitűzött időpontra sem oldódik meg (ő miatta). 6 éve várok rá, de belefáradtam. Ettől függetlenül még fogalmam sincs, hogy hogyan vetek ennek véget, hiszen számomra még mindig Ő az igazi, nem tudom elképzelni mással a jövőmet... csak hogy mellette sem lehetek.

Mit csináljak így, hogyan lépjek túl rajta?

(A kérdést csak azért fogalmaztam így, hogy ne rakjanak a szex topikba mert ott nem kapok értelmes választ...)

2011. dec. 18. 18:29
 5/14 anonim ***** válasza:
14%

"Ő az igazi, nem tudom elképzelni mással a jövőmet... "

- kérdező, elsírtam magam- a szemünk láttára teszed tönkre az életed.

Nem igaz, hogy nem lehet megldani -

2011. dec. 18. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
mit nem lehet megoldani egy távkapcsolaton, ha annyira szereted, nagykorú vagy, költözz oda hozzá és kész
2011. dec. 18. 18:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű, nem rajtam múlik a dolog. Nem részletezném, de fogadjátok el, hogy ezt NEKI kellene megoldania, neki kellett volna már 6 éve is, de még mindig itt tartunk. Nem tudom mit csináljak. Maradhatnék még így továbbra is éveken keresztül, de nem megy, bármennyire is szeretem, szükségem van már végre arra, hogy a párom fizikailag is mellettem legyen.
2011. dec. 18. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:
nézd, ha leírnád miért nem megoldható, és miért csak a másik félnek kéne megoldani, talán kapnál tanácsot és nem tennéd tönkre az életedet
2011. dec. 18. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem távkapcsolat után egyáltalán nem működött az, hogy együtt élünk. Félig csak illúzió volt az, amit éreztem, mert ritkán láttam és az efeletti öröm felülírt minden más problémát, de nem illettünk össze, pedig évekig szerettük egymást.
2011. dec. 18. 19:01
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy az oka fontos. Ő nem akar fizikailag velem lenni, így egyértelmű, hogy én nem tehetek semmit. Az pedig, hogy ő miért áll így hozzá, szerintem lényegtelen. Szeret, nincs más az életében, mégsem akar mellettem lenni fizikailag.

Erre én mit mondhatok, vagy mit csinálhatok még 6 év után? Azt hiszem én már mindent megtettem - eredménytelenül. Nem tudom miért és meddig kellene még várnom. Lehet, hogy ő az igazi számomra, de még rá sem tudok már tovább várni. 6 év éppen elég volt.

Szerintetek hibát követek el azzal, hogy ebből ki akarok szállni?

2011. dec. 18. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!