Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szeretem a párom gyerekét?
Van ennél rosszabb is, ne aggódj. Az én gyerekem apja a saját gyerekét nem szereti - konkrétan a közös gyerekünket. Van még két másik gyerek, azokat imádja, mindent megtenne értük. Az közös gyerekünket meg le sem sz@rja, egyáltalán nem érdekli.
Te leírtad, hogy miért nem szereted a párod gyerekét. Nem a te gyereked, nem a sajátod, nem kell, hogy szeresd.
Elképzelhető, hogy nem szívesen lát az apukája mellett egy másik nőt. Még ha nehéz is, próbálj erődön felül türelmes lenni vele, ő még csak egy gyerek, és nem feltétlenül szándékos a viselkedése.
Ez a helyzet mindkettőtöknek, sőt, mindhármótoknak nehéz.
Nos, nekem van egy 8 éves lányom, akit egyedül nevelek -apuka sosem volt. A gyereken a nevelésem nem látszik, elég akaratos, ha olyan napja van akkor undok és erőszakos is, néha még a pofátlan is illik rá. Soha senkitől nem vártam el, hogy szeresse. Nehezen is tudom elképzelni, hogy rajtam kívül bárki más is szeretni tudná - pedig ha jó napja van, olyan mint egy angyal.
Attól viszont a falnak tudok menni, amikor valaki, aki nincs velünk a nap 24 órájában bírálja, vagy megkérdőjelezi a nevelésemet, vagy mint te, idézőjelbe teszed a szót, arra utalva, hogy anyuka semmit nem csinál.
Anyuka neveli, nevelné, de minden gyereknek van egy alap személyisége, amit nem lehet megváltoztatni, max sokkterápiával...
Egyébként meddig nevelték együtt a szülők azt a gyereket, akkoriban is így viselkedett? Nem mindig csak az anyuka ám a hibás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!