Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a férjemet, de nem tudom ez elég indok-e a válásra?
Akarsz még vele élni?Nos, a szeretetnek nem a szívből kell kiindulni ekkor, hanem az értelemből. Ha azt akarod, hogy a férjed figyeljen rád, akkor te nyiss előbb felé. Persze, ha meg akarod menteni a házasságodat. Azt tedd vele, amit te szeretnél, hogy tegyen veled, bánjon veled. Ha ezt megteszed, -akkor is ha ő először észre sem veszi a benned eltervezett ész irányította szeretetadást - nincs olyan ember aki ne szeretne vissza beléd, és viszonzásul azt ne kapd, amit adtál.
Viszont, ha már nem akarod megmenteni a házasságodat, akkor nyugodtan válj el, ismerkedj meg egy másik férfival, ess vele szerelembe, az majd ugyanúgy elmúlik - és ládd ez is unalmas pasas lett. Nem baj, azt is hagyd ott és folytasd a fentiek értelmében. Talán ott is születik egy gyermek, nem baj, mentek tovább hárman. Aztán majd még többen.
Te is felelős vagy a kapcsolatotokért. Megszerezni könnyű, megtartani nehéz. Dög nehéz. De megéri. Jóban -rosszban. Erre esküdtél. Most itt van a rossz. Csináld TE úgy, hogy NEKI jó legyen, s meglásd - hacsak a férjed nem egy megrögzött elvetemült - Neked is jó és szép lesz az életed. Hajrá!!!! Te döntsd el magadban, hogy szeretni fogod. És szeresd!
Drukkolok!!!
Szerintem beszélj a férjeddel! Nem lehet hogy csak kicsit ellaposodott a kapcsolat? Úgy értem, megszületett a pici, minden időt vele kell tölteni, ő a legfontosabb, és mióta megszületett, nem volt elég időtök egymásra a férjeddel? Nem lehet hogy csak ez a baj? Én nem tudom, mennyi ideig lehet egy picur távol az anyukájától 10hónaposan, de megpróbálhatjátok,hogy egy kicsit kettesben legyetek pl.fél napra! Mozi, étterem, vagy ami nem kerül sok pénzbe: séta a szép őszi időben, vagy dvd-zés egy fincsi vacsi után kettesben.
Esetleg egy rövid időre pl.egy hét távol lenni egymástól(mármint a férjtől) és akkor kiderülne, tényleg megy-e nélküle vagy pont ellenkezőleg, túlságosan hiányozna.
Nem irigykedni kell, hanem tenni. Én még mindig csak azt mondom, hogy tégy a kapcsolatodért. Ha egy mérges hólyag nő az orrodra, akkor gondolom, hogy nemcsak irigykedsz azokra az emberekre, akiknek nem nőtt mérges hólyag az orrára, hanem teszel is valamit, hogy a kelés elmúljon. Akkor tegyél a házasságodért is, hogy ez a "mérges kelés" is elmúljon.
Akard szeretni a férjed és meglátod, a régi fellángolás is visszatér.
Csak add a Férjednek azt, amit te szeretnél Tőle kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!