Ha úgy érzem már nem szeretem a férjemet 12 év után ez még visszafordítható szerinted?
Szerintem visszaforditható. En tegnap pl. ùgy éreztem, hogy nagyon megutàltam, ma meg màr élni sem tudnék nélküle. Miért érzed ùgy, hogy màr nem szereted, mivel vivta ki nàlad, hogy ezt érzed?
Ja és több éves hàzasok vagyunk.
Nem.
De nem mindegy, hogy érted.
Nem vagy bele szerelmes, de tudsz vele szeretetben együtt élni? - Mert ez 12 év után normális.
Már el sem bírod viselni?
Biztosan van valami oka.Próbáld elövenni a szép emlékek gondolatait,fényképeit!!Hátvégén csináljatok egy szép estét.Dobd fel valamivel...
Mélypontok minden házasságban vannak.
Mink 13 éve vagyunk együtt ebböl 5 év házasság 2 kisgyermek. :)
Akkor úgy van, ahogy gondoltam. Kérdező, teljesen normális, hogy a szerelem szeretetté alakul.
Általában ez 12 évnél jóval korábban következik be. A lángolás max. 1-2-3 éveig szokott tartani, és hormonális változásokkal magyarázzák.
Te ennél jóval hosszabb időt "kaptál". A fontos az, hogy a szeretetet meg tudd őrizni.
2.
Ha jól megvagytok akkor mi a baj?A szerelem mindenkinél elmúlik,átalakul.
Mi sem vagyunk már szerelmesek,nehéz volt elfogadnom hogy elmult de ez teljesen normális egy pár életében,az a jó ha a szeretet kötödés megmarad a másik iránt,aztán kitudja néha néha ujra fellángolhat a tűz.10éves kapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!