Ha úgy érzem már nem szeretem a férjemet 12 év után ez még visszafordítható szerinted?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 10:47
11/15 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy utamba sodort az élet egy másik férfit (egyedülálló). Mivel tudja, hogy házas vagyok komolyabban nem kezdeményez, de azért érezteti velem hogy vonzódik hozzám. Én meg minden erőmmel próbálom elnyomni az iránta érzett érzéseimet, mert nem akarom a családomat elveszíteni, tönkre tenni. De ezt így eszméletlenül nehéz.
2011. szept. 29. 11:17
12/15 anonim válasza:
A nagy érzések nem maradnak sokáig, mert nem bírná a szervezeted azt a hormon mennyiséget.
Örülj, hogy a szeretet, tisztelet megmaradt, ez a lényeg.
Ha az emberek megtanulnák végre, hogy a szerelem hormonok/kémiai dolgok játéka, akkor nem kéne ennyit aggódniuk ezen, hogy elmúlik.
13/15 anonim válasza:
Az emberek valójában a szerelembe szerelmesek, mert szeretik azt az érzést és ehhez folyton keresnek egy alanyt. Az a férfi most csak azért jött az életedbe, mert kerested, illetve találtál egy megfelelőnek tűnő alanyt, hogy újra érezz lángolást. Felejtsd el sürgősen és örülj, hogy van egy szerető férjed.
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak külön köszönöm! Megfogadom a tanácsot.
2011. szept. 29. 11:50
15/15 anonim válasza:
Felejtsd el!!!!
Ez egy jó kis kaland lenne...Ès utána???
Örülj a családodnak és ezzel a férfival ne találkozz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!