Mit lehetne tenni? Visszafordítható?
15/F-vagyok, van 1 Nővérem aki Pesten él, havonta jár haza ő 26/L, És mielőtt felköltözött Pestre mindig az volt, hogy anyum Őt szerette jobban:( (persze még most is , ezért írom a kérdést) ha bármit csinál akár direkt, akár véletlen :,,Jólvan nincs semmi baj, mindjárt feltakarítom'' Ez anyum reakciója rá, DE ha én teszem ugyanazt véletlenül: ,,NÉZD MEG MIT CSINÁLTÁL! NORMÁLIS VAGY?'' (direkt nagybetűvel írtam, mert kiabálni szokott)
ha ő kér valamit Bármit HA olyan 10 Másodpercen belül megvan, vagy ha venni kell, akkor 10 perc múlva már a boltba, Bevásárlóközpontba vagyunk, Én Kérek valamit, ha olyan, amit én nem tudok megtenni, akkor 10 percig minimum várnom kell volt hogy 2 órát is, de ha kértem 1 Sz*r kis pattogó labdát 100Frintért azt is csak Szülin apomra. NAgyon el vagyok keseredve, tényleg nem tudok már mit tenni:( (helyesírási hibkért bocsi)
Őt jobban szereti ez egyértelmű.
Ez nem a te hibád,lesznek még az életben rengetegen,akik meg téged szeretnek majd jobban,kitartás!
Nővéred mivel ritkábban jár haza nyílván anyád örül ha egyáltalán hazajön így vele már nem veszekszik.
vagy nővéred ad neki pénzt, te meg nem.
Nagyon sokan írtak hasonló problémákról, hogy valamelyik tesóval kivételeznek, egyik SZENT másik meg UTÁLNIVALÓ!
És én még mindig nem értem miért kell több gyereket szülni olyan embereknek akik nem tudják EGYSÉGESEN nevelni mindkettőjüket????? Fel is tettem a kérdést szülők szemszögéből, hogy MIÉRT, de nem jött rá válasz, csak egytől, hogy Ő egyik gyerekével se tenné meg a kivételezést. Szerintem nem tudsz ez ellen tenni, a szülők egyikkel gonoszabbak valamiért. Jó lenne ha végre egy többgyerekes Anyuka vagy Apuka jönne már be a rovatok egyikébe és adna nektek már választ! Többgyerekes szülőket kéne megkérdezni, hogy mit kellene tennie a "SZARABBIK TESÓNAK", hogy ne "UTÁLJÁK" őket ennyire.
Úhy utálom az ilyen embereket. Kérdezz meg többgyerekes szülőket, mi evvel a cél mást én sem tudok. Lehet, hogy áldanom kéne a sorsot, hogy nem lett tesóm?
nem meghalt, csak 1 idő után bunkó volt, nem törődött semmivel és elhagyta... de ezt megint én fogom visszakapni, mert amelyik iskolába fogok járni szeptembertől(Középsuli)
Ott tanár az a férfi... és elég valószínű hogy a tanárom lesz valamilyen órán, szóval ha szívok az megint az miatt lesz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!