Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit lehetne tenni? Visszafordí...

Mit lehetne tenni? Visszafordítható?

Figyelt kérdés

15/F-vagyok, van 1 Nővérem aki Pesten él, havonta jár haza ő 26/L, És mielőtt felköltözött Pestre mindig az volt, hogy anyum Őt szerette jobban:( (persze még most is , ezért írom a kérdést) ha bármit csinál akár direkt, akár véletlen :,,Jólvan nincs semmi baj, mindjárt feltakarítom'' Ez anyum reakciója rá, DE ha én teszem ugyanazt véletlenül: ,,NÉZD MEG MIT CSINÁLTÁL! NORMÁLIS VAGY?'' (direkt nagybetűvel írtam, mert kiabálni szokott)

ha ő kér valamit Bármit HA olyan 10 Másodpercen belül megvan, vagy ha venni kell, akkor 10 perc múlva már a boltba, Bevásárlóközpontba vagyunk, Én Kérek valamit, ha olyan, amit én nem tudok megtenni, akkor 10 percig minimum várnom kell volt hogy 2 órát is, de ha kértem 1 Sz*r kis pattogó labdát 100Frintért azt is csak Szülin apomra. NAgyon el vagyok keseredve, tényleg nem tudok már mit tenni:( (helyesírási hibkért bocsi)

2010. aug. 1. 21:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
én olyan vagyok, hogy fiú létemre Igénylem a törődést tehát, ha azt veszem észre nincsen velem törődve, akkor én megkeresem az okát, de már nem tudom, nincs erőm erre, ezért kértem itt segítséget:/
2010. aug. 1. 21:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy anyukád a második párja /a te édesapád/ iránt nem érez úgy, mint az első párja iránt? Igaz elhagyta. Sokszor a társunk iránti negatív érzést kivetítjük a gyermekére akaratlanul is. Ha a gyerek az elment szülő tulajdonságait örökli, külsőleg, belsőleg emlékeztet a régi párra, ellenségesen viselkedik a gyeremek iránt is az elhagyott nő: olyan vagy, mint apád. Tudom, hogy nálatok nem ez van, mert édesapád veletek van, de minden rendben van a szüleid között?
2010. aug. 2. 17:52
 13/22 A kérdező kommentje:
nagyon jól megvannak, most nyáron már 4-szer voltak nyaralni 2-esbe, én nem akartam menni anyám miatt, nővérem meg PEsten volt
2010. aug. 2. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát esetleg gondolkozz el, hogy nem vagy-e túl érzékeny!Vagy nem adsz le jeleket, hogy szükséged volna az anyukáddal való beszélgetésre. Esetleg ő épp azt hiszi, hogy eljött nálad az a biz. leválás szakasza.Mondjuk ebben a korban már nem is akarnak menni a kölkök a szülőkkel nyaralni. Lehet ők is így feltételezik rólad.Hát a problémád-szerintem-csak beszélgetés során fog megoldódni.Mert némán csak elmentek egymás mellett. Lehet, olyan vagy, mint a gesztenye: kivül szúrós a burka, de belül szép, gömbölyded egész.Nem szúrósan, tüskésen, sértetten viselkedsz egyébként anyukáddal?Néha már a hangotok is érdes ebben a korban.
2010. aug. 2. 21:32
 15/22 A kérdező kommentje:

hát én sosem kaffogtam vissza sosem szóltam be neki, és sosem olyan hangsúlyon, És persze hogy túl érzékeny vagyok, ha eddig nem kaptam meg azt amire vártam tőle: (szeretetet)

Beszélgetni már próbáltam, 10 másodperc sem kellett már ment is el , mindig kitalál valamit mér ne beszélgessünk.

2010. aug. 2. 21:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Nem tudok magyarázatot találni. Apukáddal nem beszéltél a dologról? Vagy a nővéreddel?
2010. aug. 2. 21:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Legfeljebb annyi még, hogy vannak, akik azt hiszik a fiúval keményebben kell bánni, hogy ne legyen anyámasszony katonája majd. Pedig a srácok között vannak a lányoknál is érzékenyebbek.
2010. aug. 2. 21:52
 18/22 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy nagyon érzékeny vagyok de na, mindenkinek jól esik ha az egész családban mindenkitől pozitív szeretetet kap, nem pedig valakitől Haragot, mérget
2010. aug. 3. 07:39
 19/22 A kérdező kommentje:

nővéremmel eleve NEM akarom megbeszélni, a dolgot, mert egyből, hogy piszkálom, Szekálom meg minden, és ha bármit akarok visszaadni neki ebből a sok rosszból, mindig én szívok a végén...

apummal már beszéltem erről azt mondta majd néha kitalál valami apa-fiú dolgot horgászat, stb... ahol kiadhatom magamból a dühöt meg a stb...

2010. aug. 3. 07:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Gondolom, ezzel nem vagy kifizetve, hiszen apukád jó fej lehet, s neked nem vele van bajod. S a vele való kidumálás nem oldja meg az eredeti problémát. Azért jó lenne, ha felvilágosítana a háttérdologról, ha van ilyen egyáltalán.
2010. aug. 3. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!