Mit lehetne tenni? Visszafordítható?
15/F-vagyok, van 1 Nővérem aki Pesten él, havonta jár haza ő 26/L, És mielőtt felköltözött Pestre mindig az volt, hogy anyum Őt szerette jobban:( (persze még most is , ezért írom a kérdést) ha bármit csinál akár direkt, akár véletlen :,,Jólvan nincs semmi baj, mindjárt feltakarítom'' Ez anyum reakciója rá, DE ha én teszem ugyanazt véletlenül: ,,NÉZD MEG MIT CSINÁLTÁL! NORMÁLIS VAGY?'' (direkt nagybetűvel írtam, mert kiabálni szokott)
ha ő kér valamit Bármit HA olyan 10 Másodpercen belül megvan, vagy ha venni kell, akkor 10 perc múlva már a boltba, Bevásárlóközpontba vagyunk, Én Kérek valamit, ha olyan, amit én nem tudok megtenni, akkor 10 percig minimum várnom kell volt hogy 2 órát is, de ha kértem 1 Sz*r kis pattogó labdát 100Frintért azt is csak Szülin apomra. NAgyon el vagyok keseredve, tényleg nem tudok már mit tenni:( (helyesírási hibkért bocsi)
hát én sosem kaffogtam vissza sosem szóltam be neki, és sosem olyan hangsúlyon, És persze hogy túl érzékeny vagyok, ha eddig nem kaptam meg azt amire vártam tőle: (szeretetet)
Beszélgetni már próbáltam, 10 másodperc sem kellett már ment is el , mindig kitalál valamit mér ne beszélgessünk.
nővéremmel eleve NEM akarom megbeszélni, a dolgot, mert egyből, hogy piszkálom, Szekálom meg minden, és ha bármit akarok visszaadni neki ebből a sok rosszból, mindig én szívok a végén...
apummal már beszéltem erről azt mondta majd néha kitalál valami apa-fiú dolgot horgászat, stb... ahol kiadhatom magamból a dühöt meg a stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!