A párommal 4 éve vagyunk együtt és nagyon sokszor egymásnál vagyunk. Sajnos nemrég műtötték a lábát és nem tud felkelni az ágyból. Megkért arra, hogy egy hétig legyek nála, hogy ápoljam, és segítsek neki. Ezzel nincs is baj, mert szívesen elvállaltam. A baj itt jön, hogy van két öccse és nagyon rendetlenek. Mindent szétpakolnak, és otthagyják nem is érdeklik hogy rendetlenség van. Arról nem is beszélve, hogy mindig a szobájában vannak ami elég kicsi. Ezzel sincs baj amikor mi is bemennénk vagy mi is kicsit együtt lennénk. DE azt már nem tudom elviselni, hogy az ágyában alszanak, beleizzadnak és nem is húzzák le az ágyneműt, összevérezik a mosdókagylót az ágyat, reggelinél minden kaját kivesznek a hűtőből és nekem kell elpakolni,mert őket nem érdeklik milyen rendetlenségben élnek. A szülők már nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni mert mind a 2 gyerek kezelhetetlen. Mit tehetnék az ellen, hogy ne egy bejárnő takarítónő lennék?
2011. júl. 7. 16:01
1/6 anonim válasza:
Ha szülők nem tudtak ez ellen tenni, te már nem fogod megváltoztatni őket. Egy hét nem a világ, azt még fél lábon is ki lehet bírni (bocs, ez rosszul jött le). Nem pakolj utánuk, csak segítsd a párod, és nyugodtan, bár udvariasan (mégis csak vendég vagy a házban) mondd meg nekik, ha zavarnak téged és a barátodat.
2011. júl. 7. 16:07
2/6 anonim válasza:
A párodnak akarsz segíteni nem ?
Én a helyedben nem takarítanék utánuk,nem vagy a háziszolgájuk, vagy ha nem akarsz kupit akkor mond meg a véleményed , max nem érdeki őket veszteni valód nincs .
2011. júl. 7. 16:10
3/6 anonim válasza:
Te a barátodnak segíts, a kupit meg takarítsa az, aki akarja.
2011. júl. 7. 16:22
4/6 anonim válasza:
A barátod ágyban fekszik, az öcséi mellé másznak és ott alszanak? Mekkorák? Ezt a bátyjuknak kéne lerendezni, ha őt zavarja, ha meg nem, te végképp nem tudsz mit csinálni.
Viszont gondolkodj el rajta, hogy viszonyul a barátod a rendhez, mert ha alapvetően úgy mint a testvérei, csak rád való tekintettel igyekszik, még lehetnek problémáitok, ha téged ez ennyire zavar.
A tesók helyett meg ne pakolj. Van saját szobájuk? A bátynál hagyott holmikat esetleg kupacold át a szobájuk padlójára, hogy titeket ne zavarjon a rumli. Amit elővettek és megromlik, majd valaki kidobja. Te ne! Tényleg vendég vagy.
2011. júl. 7. 16:32
5/6 anonim válasza:
Ezekszerint a bàtyust nem zavarja sem az, hogy mellette alszanak, sem az, hogy kupit csinàlnak. Most benneélsz egy kicsit a csalàdban, van idõd gondolkozni, hogy jó pàrt vàlasztottàl-e?
2011. júl. 7. 17:00
6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem csak ebben a hétben szokták ezeket csinálni hanem mindig. És még a felét le sem írtam, hogy mitől áll a hajam... A barátom már nem tud ezzel mit kezdeni, és már nem szól nekik. Nem tudom, hogy jó barátot választottam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!