A párom minden évben elmegy nyaralni pár napra a haverokkal,és nekem ez rosszul esik.Hív magával engem is,de én nem kedvelem a barátait!Kettesben is megyünk 1-2 napra,aztán ő megy vissza még egy hétre szórakozni nélkülem.Minden évben emiatt veszekszünk.Ez nem normális dolog.
Kevés időnk van a kikapcsolódásra,és egymásra is,és inkább a haverokkal megy el több napra,minthogy velem legyen.Rosszul esik nagyon.
Szerintem hagyd, hagy menjen! Tudod, el kell engedni a férfiakat, ne tartsd magad mellett erőszakkal. Addig te is menj el a barátnőiddel, ha a haverjait nem bírod elviselni. Ha hív magával, akkor az azt jelenti, hogy szeret. Ennyit engedj meg neki, ne veszekedj, mert rossz vége lesz.
2010. jún. 11. 17:16
2/12 anonim válasza:
Miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni?valahogy csak megelehet állapodni ez ügyben Fontosak a barátai is az embernek biztos neked is vannak.Beszéljétek meg egymással ahelyett hogy magadban rágódsz.Egyébként meg ott van a választás hogy te is menj vele de te inkább hagyod és durcizol :) ez is egy nézőpont.
2010. jún. 11. 17:17
3/12 anonim válasza:
Szia!
Kell nekik egy kis fiús együttlét. Gondolom, te se szeretnéd, ha ötye-partiznál a csajokkal, ő meg ott ülne melletted.
Nem kell, hogy az ő barátai a tieid legyenek, és fordítva.
Ha sűlve-főve együtt vagytok, megunjátok egymást..és nem is szeretik, ha utasítgatják őket.
Üdv!
2010. jún. 11. 17:23
4/12 anonim válasza:
mezőkövesdi a barátod?
2010. jún. 11. 17:29
5/12 anonim válasza:
Önző vagy és hisztis. Lehetnél vele de inkább makacskodsz és szenvedsz mert nem pontosan az van amit te akarsz.
2010. jún. 11. 17:33
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem makacsságról van szó,én sem mennék a párom haverjaival nyaralni és megsértődnék ha amikor egy évben egyszer végre kettesben eljutunk valahova engem elvisz 2 napra a haverokkal meg ott van 1 hetet.Próbálj vele beszélni hogy a nyaralást osszátok el,fele veled fele a haverokkal és már nincs is veszekedés:)
2010. jún. 11. 17:37
7/12 A kérdező kommentje:
Nem mezőkövesdi.:)
Én is mennék a barátnőmmel,de nem enged.mennék vele is,de nem szeretem a barátait,és csak fiúk lesznek ott 6an.Féltékeny vagyok nagyon!Persze kellenek a barátok,ezt nem vitatom.Hetente 3x találkozik a barátaival és most ez a nyaralós dolog is!
2010. jún. 11. 17:39
8/12 anonim válasza:
Azért a kérdezővel többet talákozhat a párja mint a barátokkal, ha nem is kiakapcsolódásra... Ha ennyit sajnálsz tőle akkor keress mást. Neked hogy esne ha ő utálná a barátaid?
2010. jún. 11. 17:39
9/12 anonim válasza:
És mi az hogy nem enged? Azt csinálsz amit akarsz. Szerintem csak direkt nem mész el hogy nondhasd te semmit nem csinálsz bezzeg ő...
2010. jún. 11. 17:40
10/12 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy ő elmegy a haverjaival, hanem az, hogy ő nem enged téged. Gondolom más dolgokban is lekorlátoz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!