Mit tehetnék az ellen, hogy ne zavarja a komolysága?
Ő azt mondta nekem, hogy az ő viselkedése zavarja nem a miénk, de lehet benne valami amit mondasz.
A mi viselkedésünk is idióta, de nem káromkodunk agyba főbe, meg nem ordítozunk csak egyfolytában nevetünk (azt se hangosan).
Viszont ha olyan helyen vagyunk ahol nincs nagy tömeg vagy nincs senki és nem zavarunk senkit akkor tényleg szoktunk hülyébben is viselkedni.
Szerintem is a ti viselkedésetek zavarja, csak enm akarja ezt így a képedbe mondani, ezért mondja, hogy ő érzi öregnek magát ebben a társaságban, tehát nem neki való, nem érzi jól magát benne. Amúgyis, ha már a vőlegényed, gondolhatod, hogy komolyabb dolgokra vágyik, mint egy csapat kölyökkel deszkázni meg nevetgélni az utcán.
Szerintem.
Igazán sajnálom, hogy ilyen gyerekes vagyok. A kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy én ilyen vagyok és nem nagyon fogok megváltozni, még hatvan évesen sem. Sőt még beszélgetésein elején ugyanúgy hülyült mint én és nagyon jól megvoltunk.
Én 18 vagyok ő 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!