Kissé aggódom, és féltékeny vagyok. Mit tehetnék ez ellen? Félek.
18éves lány vagyok. A barátom próbált nyári munkát keresni magának... a lényeg hogy egy ismerőse által heti 1alkalommal kell füvet nyírnia elég szép pénzért egy pénzes fószer udvarán meg a lányáén is.
És hát félek, hogy mivan ha a barátom megcsal a lánnyal.
1. nemtudom hogy néz ki
2. lehet tök jó nő
meg ilyenek
a barátom 20éves... és szeretem nem akarom elveszíteni, Ő is szeret engem, dehát nemtudom hogy ez elég-e...
Mi ellen, a féltékenységed ellen?
Miért épp a fűnyírás zavar? szerintem naponta mászkál erre arra, és lát sok embert, nőket is.
Ne próbáld kalitkába zárni a barátodat, mert akkor biztosan próbál megszabadulni.
OMG! ez nagyon gáááz. 18 évesen ilyen hülyeségeken parázol???
ennyi erővel ne engedd ki az utcára, ott is van egy halom nő.
bocs, de hogy gondolhatsz ilyet a barátodról? és hogy lehet ilyen kevés önbizalmad?
első válaszoló, haha :D:D:D:D
amúgy köss rá erényövet, van ám férfiaknak is. de ne csak munkaidő alatt, jöhet ám vele szembe jó nő a tescoban is, pl.
Szia!
Ne izgulj, ahogy mondani szokták: ha meg akar csalni, úgyis megtalálja a módját (nem épp melóban), ha meg nem, akkor úgysem fog.
24/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!