Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny rám a szomszéd nő,...

Féltékeny rám a szomszéd nő, ezt nyilvánosan kimutatja. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, ő közelít a 40-hez. Az élettársa szintén ennyi idős, aki mellesleg jó családi barát, és az apukája a szüleim főnöke volt, anyunak 15 évig, apunak több mint 30. A férfi sokszor lejár hozzánk (ők a 3.on laknak, mi az elsőn), és a munkája is olyan, hogy sokszor hazarohan, ami azt jelenti, hogy a lépcsőházban vagy ház előtt sokat találkozunk. Nagyon kedves, ha van időnk beszélgetünk stb. Az élettársa mégis féltékeny rám, azt hiszi ki akarok kezdeni a férfivel. (Lassan egy éve van kedvesem, a nő sokszor látott minket együtt, szóval tud róla.) Majdnem 2 hete, november végén elvesztettem a bérletem, és zuhogó esőben kellett gyalogolnom hazafelé. A férfi épp arra járt, és hazahozott. A nő azóta látványosan utál. Becsukja előttem az ajtót,köszönni nem köszön, óvatosan megrúgja a kutyáimat, szid a szomszédoknak, hogy milyen erkölcstelen vagyok. Sajnos vannak olyan öregasszonyok, akik elhiszik, hisz ők annyit látnak, hogy minden nap találkozunk, és beszélgetünk, és reggel egyszerre indulunk el, én a buszmegállóba megyek, a férfi a kocsijához. A férfi már próbált vele beszélni, de eredménytelenül. Amikor én mentem fel, ajtót sem nyitott, úgy tett mintha nem lenne otthon, de előtte ért haza. Lassan ott tartunk, hogy anyu felmegy és megtépi, mert nyugodtan nem lehet beszélni vele. Tanácstalanok vagyunk. Milyen megoldást találhatnánk rá?

Annyit még hozzátennék, a férfi abszolút hűséges, a nő legalább benne bízhatna, de ezt sem teszi.

2009. dec. 10. 17:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Tudom,h nehez, de a viselkedese azt mutatja,h nem eppen tul intelligens, szoval akarmit is csinalnal, valoszinuleg eleg negativan sulne el.
2009. dec. 10. 17:54
 2/26 anonim ***** válasza:
31%
Egyértelműen Te vagy a hibás, nem kell itt megtépni senkit, ha nem akarod, hogy továbbra is ezt higgyék vegyél vissza a gázból, ne járkálj Te fel...stb., stb.,
2009. dec. 10. 17:54
 3/26 A kérdező kommentje:
Egyszer mentem fel, hogy beszéljek a nővel, egyébként nem járkálok fel.
2009. dec. 10. 17:57
 4/26 anonim ***** válasza:
29%

Egyszer is sok, főleg, hogy beülsz a kocsijába, meg keresed az alkalmat, hogy beszélgess vele.

Vigyázz mert aki a tűzzel játszik az megégetheti magát.

Néha a tűzoltók között is van gyújtogató!

2009. dec. 10. 18:00
 5/26 anonim ***** válasza:
32%
Amit teszel, úgy hívják kacérkodás!
2009. dec. 10. 18:01
 6/26 A kérdező kommentje:
Zuhogó esőben hazahozott, és ha találkozok vele, beszélgetünk, épp úgy mint más SZOMSZÉDDAL. Ez a kacérkodás?! Na ne...
2009. dec. 10. 18:03
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
Ha a szüleid barátja és kora beli, akkor ne te barátkozgass vele.
2009. dec. 10. 18:04
 8/26 A kérdező kommentje:

Mivel szomszédunk, nem tudom elkerülni, meg nem is akarok bunkó lenni, hogy levegőnek nézem.

Ha egy szomszéd azt terjeszti rólad, hogy mekkora k.rva vagy, te nem mész fel hozzá, hogy mégis mért mondja ezt rólad?!

2009. dec. 10. 18:05
 9/26 A kérdező kommentje:
Családi barát, nem írtam, hogy a szüleimmel egyidős.
2009. dec. 10. 18:05
 10/26 A kérdező kommentje:
Elvégre én leszek a hibás, mert élek. Remek...
2009. dec. 10. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!