Tényleg az én hibám? Olyan rosszul érzem magam (szomszéd ügy).
Hozzánk csöngetett a postás, hogy hozott levelet x-nek. Mondtam, hogy itt nem lakik ilyen nevű, december óta biztosan, mert akkor költöztünk ide. Az előttünk itt lakónak nagyon hasonló neve van az x-hez, így azt hittem neki jöhetett. A postás visszaküldte a levelet.
Másnap nézi, hogy rossz helyre csöngetett, x lakik a másik lakásban lakik, és most mindenki szemében hárpia vagyok, aki visszaküldette a levelét.
Nem ismerkedtünk a szomszédokkal, fogalmam sem volt, hogy hívják.
Mit csináljak? Kérjek bocsánatot, esetleg vigyek egy tábla csokit? Vagy hagyjamm, tegnap már kitombolta magát a férjemnek (én nem voltam itthon)?
hagyd a fenébe...én majdnem 2 éve lakom itt, de a házban senkinek nem tudom a nevét...senki nem írta ki az ajtóra, kész...ha nem mutatkoztatok be, akkor ennyi...
nyilván ő volt a hülye, ha kiírta volna a nevét az ajtóra, akkor a postás is tudná....így járt, majd elküldik neki újra
Dettó,,aki nem teszi ki a névtáblát az magára vessen ha nem kapja meg a postáját.
Nem te vagy a hibás ez miatt!
nehogy már meg alázkodj miatta,főleg ha ordibált is a f*sz kalap,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!