Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az én hibám? Olyan...

Tényleg az én hibám? Olyan rosszul érzem magam (szomszéd ügy).

Figyelt kérdés

Hozzánk csöngetett a postás, hogy hozott levelet x-nek. Mondtam, hogy itt nem lakik ilyen nevű, december óta biztosan, mert akkor költöztünk ide. Az előttünk itt lakónak nagyon hasonló neve van az x-hez, így azt hittem neki jöhetett. A postás visszaküldte a levelet.

Másnap nézi, hogy rossz helyre csöngetett, x lakik a másik lakásban lakik, és most mindenki szemében hárpia vagyok, aki visszaküldette a levelét.

Nem ismerkedtünk a szomszédokkal, fogalmam sem volt, hogy hívják.

Mit csináljak? Kérjek bocsánatot, esetleg vigyek egy tábla csokit? Vagy hagyjamm, tegnap már kitombolta magát a férjemnek (én nem voltam itthon)?

2011. szept. 8. 07:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még az elején kérdeztétek, nem, annyira sem tudom, hogy Varga bácsi.. Maximum 3x futottam eddig össze ez alatt a majdnem egy év alatt házbelivel.

A postás mondta tegnap, hogy akkor vette észre a kavart, és hogy majd beszél a szomszéddal (gondolom elmondta neki, hogy ő milyen ártatlan, megkérdezte tőlem, én meg vérben forgó szemmel ördögi kacaj kíséretében győztem meg, hogy már rég elköltözött).

2011. szept. 8. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!