Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny rám a szomszéd nő,...

Féltékeny rám a szomszéd nő, ezt nyilvánosan kimutatja. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, ő közelít a 40-hez. Az élettársa szintén ennyi idős, aki mellesleg jó családi barát, és az apukája a szüleim főnöke volt, anyunak 15 évig, apunak több mint 30. A férfi sokszor lejár hozzánk (ők a 3.on laknak, mi az elsőn), és a munkája is olyan, hogy sokszor hazarohan, ami azt jelenti, hogy a lépcsőházban vagy ház előtt sokat találkozunk. Nagyon kedves, ha van időnk beszélgetünk stb. Az élettársa mégis féltékeny rám, azt hiszi ki akarok kezdeni a férfivel. (Lassan egy éve van kedvesem, a nő sokszor látott minket együtt, szóval tud róla.) Majdnem 2 hete, november végén elvesztettem a bérletem, és zuhogó esőben kellett gyalogolnom hazafelé. A férfi épp arra járt, és hazahozott. A nő azóta látványosan utál. Becsukja előttem az ajtót,köszönni nem köszön, óvatosan megrúgja a kutyáimat, szid a szomszédoknak, hogy milyen erkölcstelen vagyok. Sajnos vannak olyan öregasszonyok, akik elhiszik, hisz ők annyit látnak, hogy minden nap találkozunk, és beszélgetünk, és reggel egyszerre indulunk el, én a buszmegállóba megyek, a férfi a kocsijához. A férfi már próbált vele beszélni, de eredménytelenül. Amikor én mentem fel, ajtót sem nyitott, úgy tett mintha nem lenne otthon, de előtte ért haza. Lassan ott tartunk, hogy anyu felmegy és megtépi, mert nyugodtan nem lehet beszélni vele. Tanácstalanok vagyunk. Milyen megoldást találhatnánk rá?

Annyit még hozzátennék, a férfi abszolút hűséges, a nő legalább benne bízhatna, de ezt sem teszi.

2009. dec. 10. 17:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%

Ez a nő már tapasztalt egyet-mást, pontosan tudja, hogy a nők választanak. Az abszolút hűség pedig nem létezik, ha egy nő kacsint és a pasi vissza kacsint, akkor ott bármi lehet.

Valahogy olyan érzésem van, hogy Te élvezed ezt a helyzetet.

2009. dec. 10. 18:08
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem is ez van, élvezi a helyzetet, de lehet hogy mást is szeretne élvezni...
2009. dec. 10. 18:10
 13/26 A kérdező kommentje:

Mit élveznék a helyzetben?! Egy 40 éves férfiről beszélünk..

Hülyeséget ne írjatok már... Legyetek már felnőttek.

2009. dec. 10. 18:13
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Tudod mit ne foglakozz vele, se a pasival se a feleséggel, abból baj nem lehet.
2009. dec. 10. 18:14
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem kerüld el a pasit, hiszen nem a te barátod, hanem a szüleidé. Ha nem beszélgetsz vele, akkor talán megnyugszik a párja. Nem láthatsz bele az életükbe, nem tudhatod, hogy adott-e már okot a bizalmatlanságra. Persze, az is lehet, hogy a nő csak rossz passzban van, vagy betegesen féltékeny. Az jó ötlet, hogy anyud felmegy hozzá, de ne tépje meg, csak beszélgessen el vele.
2009. dec. 10. 18:15
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem a felesége.

Egy szomszédot nem lehet kikerülni, aki heti egyszer meglátogatja a szüleimet.

2009. dec. 10. 18:16
 17/26 anonim ***** válasza:
43%
Már miért ne lehetne kikerülni? Menjenek fel hozzá apádék. Ha olyan jó barátok, akkor miért mindig csak ő jön?
2009. dec. 10. 18:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, tényleg nem érdemes a nővel foglalkozni, azt mond amit akar :) Kerülni kell minden kommunikációt vele. Na és mi van ha romlott nőszemélynek tart, vagy a kedves öreglányok a házban... senkit nem érdekel. Úgysem a házból fogsz pasit keresni magadnak, akkor meg teljesen mindegy...

Lehet, hogy te nem kacérkodsz, teljesen elhiszem, hiszen számodra egy 40 éves férfi vénember. Csak kedves vagy vele, ő meg barátságos. Miért ne lenne az? Ha a nőnek valamiben igaza lehet esetleg az az, hogy tetszel a pasinak, de nyilván csak plátóian, sose kezdene veled, hiszen a lánya lehetnél. És lehet hogy ez idegesíti a nőt. És valószínű, hogy a kapcsolatuk haldoklik, és az összes általa elkövetett hibát rád ken. Szerintem a nő eltűnik kb fél éven belül.

Szóval kerüld a nőt.

2009. dec. 10. 18:27
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
nem ertem a tobbieket!!!szerintem nyugodtan beszelgethetsz vele par szot,hiszen te csak baratsagos vagy vele, es semmit sem akarsz tole, az meg nem a te hibad,hogy fiatal, es szep vagy es ez mindenkinek szemet szur! en tudom mit erzel!Nem ertem miert nem lehet egy felnott nonek megerteni, hogy a pasijanak a szuleid a baratai,es te csak illedelmes vagy vele, es raadasul hazavitt esoben ,ami egyaltalan nem ciki, sot az ilyen ferfi uriember!!!Es meg huseges is ebben biztos vagyok,es o sem akar toled semmit hiszen ott az elettarsa,miert kellene pont egy fiatal lany neki??? szerintem anyukaddal ketten menjetek fel vagy hivjatok el a not egy kavera,es beszeljetek meg ezt vele valahogy,ha lehet! akkor talan lenyugszik! 21/L
2009. dec. 10. 18:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem könnyű ! Én is voltam 19 éves és nem értettem miért akar minden 40-50 körüli pasi rámugrani . Na ezt a mai napig nem tudom, visszafogottan öltözködtem , nem biztattam őket ... mégis lett belölle bajom , kikezdett velem a főnököm aztán a felesége kirugatott , meg is értettem ( sőt , közös megegyezéssel mentem el ) de a pasi egy gerinctelen ember aki nem állt ki egyértelműen sem a felesége melett sem a szeretője mellett ,mi nők tárgyaltuk meg a dolgot és igazítottuk helyre (azzal , hogy én elmentem onnan) .Visszatérve a te gondodra , nincs menekvés a nő haragja elöl , ha a pasinak tetszel .
2009. dec. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!