Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny rám a szomszéd nő,...

Féltékeny rám a szomszéd nő, ezt nyilvánosan kimutatja. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, ő közelít a 40-hez. Az élettársa szintén ennyi idős, aki mellesleg jó családi barát, és az apukája a szüleim főnöke volt, anyunak 15 évig, apunak több mint 30. A férfi sokszor lejár hozzánk (ők a 3.on laknak, mi az elsőn), és a munkája is olyan, hogy sokszor hazarohan, ami azt jelenti, hogy a lépcsőházban vagy ház előtt sokat találkozunk. Nagyon kedves, ha van időnk beszélgetünk stb. Az élettársa mégis féltékeny rám, azt hiszi ki akarok kezdeni a férfivel. (Lassan egy éve van kedvesem, a nő sokszor látott minket együtt, szóval tud róla.) Majdnem 2 hete, november végén elvesztettem a bérletem, és zuhogó esőben kellett gyalogolnom hazafelé. A férfi épp arra járt, és hazahozott. A nő azóta látványosan utál. Becsukja előttem az ajtót,köszönni nem köszön, óvatosan megrúgja a kutyáimat, szid a szomszédoknak, hogy milyen erkölcstelen vagyok. Sajnos vannak olyan öregasszonyok, akik elhiszik, hisz ők annyit látnak, hogy minden nap találkozunk, és beszélgetünk, és reggel egyszerre indulunk el, én a buszmegállóba megyek, a férfi a kocsijához. A férfi már próbált vele beszélni, de eredménytelenül. Amikor én mentem fel, ajtót sem nyitott, úgy tett mintha nem lenne otthon, de előtte ért haza. Lassan ott tartunk, hogy anyu felmegy és megtépi, mert nyugodtan nem lehet beszélni vele. Tanácstalanok vagyunk. Milyen megoldást találhatnánk rá?

Annyit még hozzátennék, a férfi abszolút hűséges, a nő legalább benne bízhatna, de ezt sem teszi.

2009. dec. 10. 17:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Nagyon is megértem a helyzetedet,hiszen,ha nem állsz szóba a férfival,akkor bunkónak fog tartani,és ráadásul még a párja is azt fogja gondolni,hogy ebben a,,csatában",amit ő maga talált ki a beteges elméjével,ő győzött.A legjobb megoldás,ha továbbra is tartod vele a jó viszonyt,udvariasan köszönsz,beszélsz vele pár szót,és ennyi.A nőjével meg nem kell foglalkozni,látszik,hogy felnőtt nő létére mennyire betegesen féltékeny.Mondjuk,lehet,hogy a pasi régebben tett már rossz fát a tűzre,de TE akkor se foglalkozz egy múltbéli sérelmeken rágódó,önbizalom hiányos nővel,peregjen le Rólad minden,amit mond!Ennyi erővel annak is kaparja ki a szemét,aki ránéz a pasijára,vagy köszön neki!Az öregasszonyokkal meg végképp ne foglalkozz.Anyukádnak sem nagyon kéne beszélnie a nővel,elvégre egy féltékeny nő úgysem fog érteni még a normális szóból sem.Szóval szerintem maradjon minden a régiben,és a gondoljanak azt,amit akarnak,ha a TE lelkiismereted tiszta.

2009. dec. 10. 19:35
 22/26 A kérdező kommentje:

18:22! Amíg a szüleim nem utálták a nőt, ők is jártak fel heti egyszer. Amikor a férfi lejön, mindig hívta a nőt is, de ő nem akart lejönni.

18:27! Köszönöm. Végre valaki aki megért. :) A férfi lányaként kezel, nem nőként. Van egy 18 éves lánya az első házasságából, vele is jóba vagyok.

18:27! Már próbáltam vele egyszer beszélni, nem nyitott ajtót. Épp most jött fel anyu a boltból, a nő is most jött haza, nem köszönt anyunak, anyu meg szép hangosan köszönt, és jól beégette a nőt.

18:38! Nem tetszem a pasinak. És én sem öltözködöm kihívóan. Nyáron sem húzok kivágott felsőket meg miniszoknyát. Mindig térdnadrágban vagyok, és pólóban.

Ha a nő kicsit lehiggadna, ő is lejöhetne a férfivel, és meglátná, hogy nem miattam jön le (sokszor nem is vagyok itthon, vagy a kedvesemmel vagyunk a szobámban).

19:35! A szüleim már régóta ismerik ezt a férfit, gyerekkora óta. A feleségétől is azért vált el, mert a nő megcsalta. Ez kb 5 éve történt. Ezzel a nővel 3 éve vannak együtt, talán 1-1,5 éve lakik itt. Eleinte ő is kedves volt, mondta milyen aranyosak a kutyáim, ő is szeretne, de panelbe nem való. Volt, hogy tőlünk kért kölcsön pl. vanilia cukrot ha nem volt neki otthon.

Nem tudom miért változott meg ilyen hirtelen.

2009. dec. 10. 19:55
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ne beszélgessetek. Valóban sima beszélgetésben semmi nincs, de ha már szájára vett a ház, akkor minden, amiben ketten vagytok gyanús lesz és előbb-utóbb el fog mérgesedni a viszony. Megmondom őszintén nekem is volt egy szomszédom egy huszonéves lány (én akkor 32 voltam, most 35) és a párommal irtó jókat tudott beszélgetni, persze ehhez hozzátartozik, hogy látványosan kellette magát előtte, direkt behajolt előtte többször, lehajolt, hogy a ruhájába lásson, közel hajolt hozzá. Szerencsére a férjem nem vette a lapot, de ha egy olyan férfi van mellettem, aki kapható, lehet, hogy simán kikezdett volna vele. Szóval nem lehet, hogy a nő is lát hasonlókat? Ezt csak azért kérdezem, mert lehet, hogy nem veszed magadról észre, hogy másképp beszélgetsz vele, mint másokkal. Szóval megerősíthetem, hogy egy ilyen szitu valóban zavaró tud lenni. Szerintem az a megoldása, hogy nem beszélgettek, csak köszöntök, illetve ha haza akarna hozni, megmondod,hogy köszönöd, de nem szeretnéd. Ennyi szerintem.
2009. dec. 11. 08:01
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem járok olyan ruhákba, amibe "be lehetne látni". Nem szoktam senkivel flörtölni, pláne nem egy 40 évessel. Jó, nem olyan öreg, mert jól tartja magát, de akkor is az apám lehetne. A nő nem láthatott semmi félreérthetőt. Ha beszélgetünk, akkor is legalább 1,5-2 méter van köztünk, mikor felajánlotta hogy hazahoz, a zuhogó eső miatt fogadtam el(nem akartam megfázni, bár kicsit így is sikerült), egyébként szeretek sétálni.

Ha a szüleim véletlenül nincsenek itthon, és a férfi jönne, be sem lép a lakásba. Közlöm vele, hogy anyuké nincsenek itt anyuék, és ő megy is a dolgára.

Többször hívtuk a nőt is, jöjjön le, beszélgessen velünk, volt amikor együtt vacsoráztak (nélkülem), persze a nő nem akart lejönni. Azt hittük a kutyák miatt, de hát azokat szereti (vagyis szerette), nem is allergiás rájuk.

2009. dec. 11. 16:53
 25/26 anonim ***** válasza:
31%

20 vagyok, a párom meg 45.....

Oké hogy 35 nek sem néz ki mert jó kondiban van és IGAZI férfi, de amint látod nem lehetetlen amit írtak. Hidd el a friss husi mindig jobb mint a szottyadt vén.... :)

Mi 2 éve vagyunk a legboldogabbak!:)

2013. aug. 7. 13:43
 26/26 A kérdező kommentje:
Azóta a férfi szakított azzal a nővel, és egy másikkal él együtt akivel össze is házasodtak... A nővel is jóban vagyunk, sajnos azóta már elköltöztek de a neten gyakran beszélünk.
2013. szept. 13. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!