Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok de nem tudom mit tehetnék ellene!?
Most vagyunk 4 hónapja együtt barátnőmmel és úgy 2 hónapja rám jött hogy én mindenért féltékeny vagyok .Többször volt már ez miatt veszekedés hogy nem bízok meg benne stb.
Idén lesz a szalagavatójuk és utána elmennek az osztállyal bulizni , de én már most azon kattogok hogy úristen kivel fog megcsalni hány srácfog rámászni.
21/F
Néha már annyira magamba beszélem hogy megcsal vagy megfog csalni hogy a síró görcs kerülget .
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék ez ellen :S
Tudom hogy hülyeség csak mielőtt mi összejöttünk pont elment bulizni és hát kiderült hogy 1 sráccal majd nem összejött ez nekem olyan szarul esett hogy azóta sem tudtam elfelejteni .
Hiába tudom azt hogy már szeret és nem csalna meg :(
És már attól félek rá megy a kapcsoltunk ha így folytatom
Így van nem jártunk rá 1 hétre jöttünk össze azt is tudom hogy akkor még nem volt belém szerelmes most pedig igen.
Azt hiszem nem vagyok teljesen normális hogy ezt csinálom vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!