Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, miért?
MOst erre mit kéne mondnai? Változz meg. Ennyi.
Nem fogsz tudni, előre mondom.
Én is ilyen vagyok mint te. Baromira idegesít ha a barátom más csajokkal dumál (ő se csalna meg engem).
Én próbálok felülemelkedni a a dolgon, és elviselni, nem jó érzés de ez van.
Meg lehet változni,én vagyok rá az élő példa.Betegesen féltékeny voltam!!!!(tizenéves koromban)
Egyszerűen el kell határoznod magadban,hogy holnaptól visszaveszel,de drasztikus mértékben.Rengeteg felesleges keserűségtől,idegességtől,gyanakvástól mented meg magad.Persze teljesen nem lehet megszüntetni,de egészséges határokon belül tudja bárki tartani.Ne hisztizz,próbáld nyugodtan kezelni!!
Marha egyszerű a válasz! Azért vagy féltékeny mert nem bízol benne! Hidd el teljesen felesleges ezt tenned,csak ártasz a kapcsolatodnak! Ha akar akkor ugyis megcsal ha nem akkor nem! Ez egy ilyen dolog....
26/F
Szeretet ne keverjük a féltékenységgel,mert a szeretet ad,a féltékenység csak a birtoklásról,és az önzésröl szól.
Szóval fordulj befelé,nézz magadba ismerd fel a hibát,és változz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!