Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Segitseg problemak ellen?

Segitseg problemak ellen?

Figyelt kérdés

Ugy erzem mostanaba nagyon rosszul alakulnak a dolgok vagy nem is tudom de...

A szuleim folyton veszekednek!

A suliba egyik csaj(alitolag baratnok vagyunk,vagyis voltunk)mert folyton kicsufol h rohadjak meg,meg ilyenek,es ezert egyaltalan nem barat!!es a tbbiek azt se mondjak h fejezd mar be!vagy ilyesmi,mondjuk egyik baratnom mondta egyszer hogy "mostanaba olyan roszul beszeltek vele"...o tenyleg igaz barat es mindig meghalgat.

Az egyik baratnom,aki kiskora ota velem volt,egy helyen laktunk,folyton egyut voltunk meg minden es akire testverkent es jo baratkent tekintettem,nem reg elkoltoztek...

A sok vitatol mar kivagyok!...Erzem hogy megorulok!

Mit tegyek??Egyszer szinte felvagtam az ereimet ami kisebb karcolasoktol kisebzet es kesobb megbantam.Es neha eszembe jut h megegyszer de szerencsere mindig tudok uralkoni magamon hogy NE!!...Felek hogy egyszer megis megteszem!...Mit tegyek??

Leci segits(ha tudsz)...koszi

2010. márc. 28. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:

te szegény!nagyon sajnállak ,nincs rokon a közeletekben akikhez tudnál segitségért fordulni?íne legyél öngyilkos mert lehet úgy érzed másnak biztos nem fájna pedig igen.nincs email címed?

küldd el és elmondom velem mi történt.

2010. márc. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!