Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Informatikus keresek? Segítség...

Informatikus keresek? Segítség kéne? Port és eggyéb problémák miadt. Ezt itt nehéz lenne elmagyarázni. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát. Írd le, és megpróbálunk segíteni. Szedd össze a gondolataidat, és írj le mindent. Nemhiszem, hogy nehéz lenne itt elmagyarázni, maximum akkor ha nemtudod kifejezni magad, de akkor ez máshol se fog menni. :)
2011. ápr. 18. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Csináltam egy szervert a cod 2-hez. És a szerver fut csak valami gátolja. Nod 32 kivan kapcsolva tüzfal is. De mível a modemembe bevan építve router és wifi lehet valamelyik gátolja. csak nemtudom mi. És hogy lehetne kikapcsolni, Esetleg egy olyan személyt keresek akinek van Team viewere és megtudná csinálni mert a router beálitásai elég kacifántosak. a routerom neve : Thomson 780I wl. Nagyon fontos lenne. Már vagy fél vée küszködök. :/ de seholse találtam információt és segítséget se :/
2011. ápr. 18. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Így van! A router blokkolja a CoD2 szervere által használt portjait.

A router beállításiban kell portforwardot beállítani. Ezt a következőképp tudod megcsinálni:

Böngésződbe beírod, hogy 192.168.1.254

Itt kér felhasználónevet, és jelszót. Ha nem lett elállítva, akkor az alapértelmezett páros a következő:

Felhasználónév: admin

jelszó: admin

Ha a bejelentkezés sikeres volt, megjelenik a router kezelőfelülete. Itt a baloldali menünél a Toolbox-ra kell ráklikkelned.

Miután betöltődött az oldal, a "Game & Application Sharing"-ra kattints.

Majd itt a "Create a new game or application"

Aztán itt a name mezőbe beírhatsz bármit ami alapján a későbbiekben tudod, hogy ez a port micsoda. Pl cod2

Alatta meg legyen bepipálva a "Manual Entry of Port Maps" rész. Kattints alul a next gombra.

Most érkeztél el ahhoz a részhez ahol a portokat kell beírni. Cod2 által használt portok a következőek:

20500,20510,28960

Elsőre írd be a 20500-at, a "port range" mezőkbe, "translate to" mezőben szintén 20500-at írj. "Trigger protocol" legyen "Any". Ha ez megvan, akkor kattints az "Add" gombra. Ismét megjelenik egy üres mező, itt úgy mint az előzőnél írd be a portokat, de most a 20510-es portot írd. Ha megvan, ismét "Add" gomb, és ismételd meg a folyamatot ezúttal a 28960-as porttal.

Ha ez is megvan, akkor a kezelőfelület tetején kattints az "apply" gombra.

Ezután egy ilyen kép fog fogadni téged:

[link]

Itt alul válaszd ki a baloldali lenyíló menüben az általad beírt nevet, pl a "cod2"-t, a jobboldali lenyiló menüben meg válaszd ki azt a gépet, amin a szerver fut. Ezután ráklikkelsz a jobboldalt található "Add" gombra, és kész. Ennyi volt.

2011. ápr. 18. 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem ez jön be :s Esetleg nem tudnál segíteni? Felveszel léccives msn-re? Mert nem tudom mit csináljak ezen béna vagyok. Ha Tudsz segíteni akkor léccives vegyél fel és Temaviewerel megcsinálgatnád persze ha van rá időd. :/ msn-cim:kispal93@freemail.hu
2011. ápr. 18. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem használok msn-t, és tv-vel se segítek senkinek. Ráadásul elvileg a teamviewer használatához is kell portforward. :P

Mi az ami nálad más? Ha elmagyarázni nem tudod, csinálj róla képet, és töltsd fel valahová.

2011. ápr. 18. 14:31
 6/7 A kérdező kommentje:

A team viewerhez nem kell portforwarding:) De nemtudom feltölteni a képet Email címeg megadod? és ara elküldöm az a gond amúgy hogy a Game & Application Sharing-ba nemtudok semmire menni. de amúgy lent van olyan hogy :

Game or Application Device Log

Call of Duty home-06d8f5c3f9 Off

2011. ápr. 18. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem megcsináltam mostmár, de a szervert még mindig senki se látja még én sem. De a belsőt persze csak én. Esetleg ötlet? Virusírtot kikapcosltam, és a tűzfalat is.
2011. ápr. 19. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!