Mit lehet még tenni a Párom lustasága ellen ami eredményes lehet?
Már több kérdést átpásztáztam evvel kapcsolatban,de tulajdonképpen az ott kapott ötletekkel már minddel próbálkoztam.
Gondoltam ezért felteszem összetettebben,személyre szabottabban a kérdést.
Először is leszögezem,nem várok mást,csak hogy a tipikus férfi munkákat elvégezze. Nálunk élnek az "ősi szerepek" szóval még csak nem is a modern felfogású "segítsen be Ő is a házimunkába" dologról lenne szó.
Próbálkoztam már avval is,hogy Én is "lusta" voltam elvégezni az Én teendőimet-> botrány lett a vége.
Próbálkoztam már szép szavakkal elmondani Neki,hogy mikben lenne Rá szükségem...és hogy úgy érzem nem számíthatok rá-> szintén botrány.->
Merthogy Ő avval,hogy dolgozik agyba-főbe úgy érzi,hogy mindent letesz az asztalra és ezt a nézetét nem bírom sehogysem megdönteni.
S még ilyenkor Én kapom a fejemhez azt,hogy Ő kertészt fizet azért,hogy Nekem ne kelljen megcsinálnom... Támad.
Hát szerintem meg pont azért fizeti a kertészt,mert tudja,hogy az udvar az Ő dolga lenne és arra is lusta,meg a munkára fogja,hogy nincs rá ideje.Oké,hogy Nekem is segítség,hogy a virágoskertet is rendbe rakatja,de ha már a fűnyírásért vagy farendezésért fizet,nehogy ne férjen már bele az Én munkám is kint...
Na de ez csak egy dolog és egy-két példa az egészre,de remélem érthető képet tudtam a adni a helyzetről!?
Igazából a lényeg,hogy bármi,ami az Ő feladata lenne,arra tudom,hogy várhatok nagyon sokat,hogy megcsinálja,vagy meg sem csinálja...
Nyugodtan lehet kérdezni,ha valami nem világos és előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Vegyél fel egy bejárónőt, és ha botrány van, mondd, hogy azért vetted fel, mert tudod, hogy az a te munkád lenne.
Vagy te nem dolgozol? Mert ha nem dolgozol, sajnos az azzal jár, hogy ő mondja meg, mire megy pénz, és hogy mire van ideje.
Sok ilyen döglusta kihasználós fickók vannak...nem is tudod mennyi!
Én a te helyedben elhagynám, én már dobtam ezért pasast 1 hónap járás után...
Sajnos sosem lesz szorgalmas, mindig ilyen marad neki ez a kényelmes, mert büdös a munka.
Vagy továbbra is tűröd, hogy az ő munkáját másokkal dolgoztatja le pénzért, vagy
szakítasz vele.
sajnos változni nem fog, viszont te ne csináld meg azt ami az "ő dolga" lenne.
Jó itt azért nem "egy hónap járásról" van szó!:) Itt mi már elköteleztük Magunkat egy Életre.:) Szeretjük egymást!
S egyébként 1 hete szűnt meg a munkahelyem,de volt már rá példa máskor is,hogy nem volt...szóval ebben az esetben jogos lenne,hogy Ő mondja meg mire van ideje?
Egyébként örömmel számolok be róla,hogy a legutóbbi próbálkozásom úgy néz ki sikerrel zárult,csak várni kellett rá egy 24órás pihentető-kiforró időt!:)
Tehát amit írtam,hogy szépen a lelkére beszéltem tegnapelőtt este,először botrányt eredményezett,amit csendben tűrtem is(mert nem akartam vitázni,csak elmondani mi bánt,ráhagytam hagy fesztiválozzon),másnap már Ő kezdeményezett,hogy lenyugodott,nem is hoztam fel a témát,erre ma reggelre szó nélkül megcsinálta,amiről az ominózus estén szó volt.:) Szóval elvileg ezt Nála így kell csinálni.
Habár örülnék,ha a balhé része kimaradhatna,de majd dolgozom a témán!:) Esetleg ötletek?:)
Köszi a válaszokat!
Ja és egyébként biztos vannak olyan emberek,akiknek "büdös a munka",de biztosíthatlak róla,hogy Ő nem az az ember!:)
Rengeteget dolgozik a munkahelyén, Értünk, és a közös céljainkért.
Mivel itt nem ismerjük egymást,mindig tisztázni kell az adott helyzetet,hogy ki éppen miről beszél:
Mivel se szakításról se komolytalan kapcsolatról szó nincs,nem is volt,így nyilván tisztázom,hogy tisztán láss.És a valós kérdésre tudj válaszolni/segítséged adni HA szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!