Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima ellaposodás és szürke rutin miatti kapcsolatromlás visszafordítható?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy talán a gondok miatti levertség, oda nem figyelés, rutin, elszürkülés miatt válságba kerülő kapcsolatok visszahozási esélyei érdekelnek.
Olyanoké, ahol nem voltak antagonisztikus nézeteltérések, megcsalások, erőszak vagy tettlegesség, soha nem alázták meg egymást a felek, csak az unalom kibukott az egyikükön.
(mondjuk azért ez nem egy kalap a kicsapongó, erőszakos férjtől való elmeneküléssel)
2011. júl. 10. 13:37
1/12 anonim válasza:
Miért nem találsz ki romantikus időtöltéseket?Hirtelen jött ötletek,amelyek izgalmat csempésznek a kapcsolatotokba.Gondolok én piknikre egy holdfényes estén a közeli parkban.Egy romantikus vacsira amit te főztél.Ez csak rajtad múlik,hogy mit szeretnél!:)
2/12 anonim válasza:
Mindenhol egy par ev alatt elmulik a forro szerelem, es utana jon a megszokott, a szurkebb napok, rutinok. Ezt nem tudod megelozni, de jobban ateled ferjeddel, ha erdeklodtok egymas utan, tudomasara adjatok egymasnak hogy a masik ott van, segit, meghallgatja barmikor. Kozos celert kell dolgozni, egyutt, de adni kell eleg lelegzesi kort is a masiknak. Lehet kulon hobbi is. Ha meg sok ev utan is le tudtok ulni beszelgetni, az erdekessegeket a napotokrol elmondani, es a masik meghallgatja, addig ne aggodj a szurke elettol.
3/12 anonim válasza:
Holdfenyes ejszaka egy parkban? Jol hangzik, de mamar veszelyes.
4/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, itt én vagyok a pasi és a párom akart az ő szavaival élve szünetet tartani, de nem konkrét harag vagy sérelem miatt. Azt mondja, hogy langyosvíz lett a kapcsolat.
2011. júl. 10. 15:05
5/12 anonim válasza:
Parod elokeszit arra, hogy menne, minnel hamarabb. Langyos viz a kapcsolat, nem sokara hideg zuhany lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
És vajon azért is hozott pezsgőt estére? (évfordulónk van)
2011. júl. 10. 17:40
7/12 anonim válasza:
nálunk én vagyok a nő, hasonló képpen érzek, mint a párod. de én nem akarom otthagyni a páromat, szerintem téged sem fognak, legalább is ha magamból indulok ki. sajnos úgy vettem észre, ha ellaposodik, sokan meg sem próbálnak javítani, hanem továbblépünk, mert nem vagyunk boldogok... stb-stb. egy idő után a gondok miatt szerintem minden kapcsolat ellaposodik, ez nem válóok. amiket te említettél, szerintem igen. mármint megcsalás.... szerintem járjatok el sűrűbben vhova, legyenek apró meglepetések, menjetek étterembe, horgászni, sátorozni, mindegy, csak oda, ahol együtt lehettek, vagy menjetek külön bulizni:) az én párom most megy fesztiválra, be van zsongva, szerintem jót fog tenni egy kis kimozdulás neki is:) sok sikert, és ne adjátok fel:)
8/12 anonim válasza:
Pezsgo az semmi. Emberek minden nap isszak, nem annyira ritka, draga targy. Ha orulsz a pezsgonek, akkor minek a kerdes? Konnyu ember vagy, ha egy pohar pezsgotol megvaltoznak a nezeteid, velemenyed. Ennyire befolyasol Teged egy kis pezsgo?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem befolyásol a pezsgő, de egyfajta remény arra, hogy azért aki rühelli a másikat, az nem visz pezsgőt arra, hogy vele koccintson. Aztán lehet, hogy naív vagyok, nem tudom.
2011. júl. 11. 17:35
10/12 A kérdező kommentje:
10:18-as! Nagyjából én is így gondolom. Nálunk nem volt még megcsalás egyik oldalról sem.
2011. júl. 11. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!