Lehet már nem szeretem a férjemet?
Mostanában úgy érzem, hogy nem akarom, hogy hozzám érjen, hogy megcsókoljon... Sőt még lefeküdni se szeretek vele és elutasító vagyok. Lehet már kiszerettem belőle?
Van egy kisbabánk is 1 éves múlt és imádom. A férjemmel sok gond volt eddig, de azt mondta változtat, viszont már nem is érdekel igazán, mert beletörődtem, hogy ő ilyen és nekem nem jó. Féltékenykedik, állandóan szeretkezne, holott ott a pici! Sokszor olyankor is az intim részeken simogatna, amikor játszanék a kicsivel, vagyis ő is jelen van! Ezek engem bosszantanak, mert a gyerek előtt??
Nagyon megromlott a kapcsolatunk, kb 1 éve. Olyan rengeteget csalódtam benne és még csalódok is. Viszont hiányozna, ha nem lenne. Akkor miért tolom el magamtól? Egyszerűen nem akarok vele testi kapcsolatot, pedig szerettem nagyon szeretkezni. Nem szedek semmi fg-t.
Lehet ez már csak megszokás és nem szeretem? De akkor mi lesz? Látom rajta, hogy csalódott és rosszul esik neki, hogy elutasítom.
Azon nem gondolkodtál, hogy a gyerek miatt van ez? Hisz ahogy mondtad 1 éves, és ez 1 éve megy így. 1 éves gyerek ráadásul még fel sem fogja, nem is látja hogy hol tapogat téged. Ha a nő a gyerekre koncentrál gyakran megromlik a kapcsolat, sokan mennek szét emiatt. Talán az anya státuszodat nem tudod összeegyeztetni a szeretőivel, és ez ellentétet vált ki benned. De attól, hogy lefekszel a férjeddel, még nem leszel kevésbé jó anya.
Csak egy tipp. Ha változtatott a férjed, és nem akasrz válni, akkor neked is tenned kell valamit
Hát lehet, de már felfogja szerintem, mert inkább másfél éves ő már.
Igen eldöntöm, na más lesz és odabújok hozzá, imádni fogom, mint régen, de amikor eljön a pillanat már nem akarom. Vagy hiába várom, mert csalódnom kell megint.
hú, a kérdést és az az alatti részt mintha én irtam volna:(
az én férjem legalább nem féltékeny meg ilyesmi, de így sem jobb a helyzet. Gyakrabban veszekszunk, és néha arra gondolok, ha elmenne, legalább kevesebb gondom lenne, nem kellene még arra is figyelnem, hogy neki megfeleljek...és ugyanugy nem nagyon kívánom az egyuttléteket...bár ha erot veszek magamon, és eldontom, hogy akarom, akkor egy pár hétig megint jobb...Nem tudom, hogy ezzel csapom e be magam, vagy azzal, hogy azt mondom, nem érdekel....
szerintem szeretjuk még a pasikat,de nekunk megváltozott az értékrendunk, sot, magamon látom, hogy sokat változtam én is...el kell dontenunk, hogy akarjuk-e, és akkor mindent megtenni érte...mert ez az állapot túl sokáig nem húzhato.
nem tudok segíteni, de legalább látod, vagyunk így egypáran....én is írtam már ki kérdést pár hete:(
Szerintem túl kimerült vagy és ezért veszed kellemetlennek a közeledését.
Ha előtte működött a sex, akkor csak a gyerekhez van köze.
A ferjed annyi szemet dolgot muvelt mar veled, hiszen irod is hogy egyfolytaban csalodsz benne, hogy te teljesen kiabdrandultal mar belole. Tudod es erzed hogy nem szabadna egyutt elnetek mar, de felsz. Felsz az ismeretlentol, egyedul egy babaval, es mi lesz ha nem lesz apa....es es es.
Ertelek teljes mertekben.
Szerintem maradjatok kulon, hidd el hogy kutyabol nem lesz szalonna, soha nem fog megvaltozni. Max. ideig-oraig. Hoz neked viragot, elvisz egyszer vacsorazni es ettol azt gondolja hogy te mindent elfelejtettel, es most hu de rendes ember. Pedig nem, ujbol jon az igazi elviselhetetlen stilusa.
Ha visszamesz hozza pedig tudni fogja hogy barmit megtehet veled, ugyis mindig elkoltozol tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!