Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem szeretem a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a férjemet, de nem tudom ez elég indok-e a válásra?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy már csak a 10 hónapos kisfiunk tart minket össze. Egyszerűen teljesen közömbös vagyok a férjemmel szemben, minden téren. Nem beszélgetünk, gyakorlatilag csak a gyerek kapcsán szólunk egymáshoz. Nem akarok így élni, úgy érzem, hogy 30 évesen fiatal vagyok még ahhoz, hogy egy unalmas házasságban, szerelem nélkül éljem le az életemet. De ahhoz is gyáva vagyok, hogy felhozzam a témát. Nem tudom, mit tegyek.
2009. okt. 10. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nos azt hiszem az emberek gondolkodásával is baj van.Hol van a másik iránti megbecsülés,tisztelet?A nagy lángolás sem tart örökké,múlandó dolog.Van 1 ismerősöm otthon eljátssza a hősszerelmest,közben fűvel-fával csalja a párját.De otthon csak úgy lángol...És őneki van becsülete...Érdekes.Hazugsággal többet elér mint tisztességgel.Úgy látszik a mai világban ez kell.
2009. okt. 10. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem válni kell hanem beszélni. Te mit szólnál ahhoz, ha a férjed szó nélkül beadná a válókeresetet (szerelmes lennél belé) mert inkább válik mint beszél?
2009. okt. 11. 09:47
 13/14 anonim válasza:
Szeretkezzetek többet, szervezzetek özös programokat, de a válás legyen az utolsó lehetőség, mert egy olyan gyereknek aki még nincs 1 éves sem, és szétválnak a szülei, attól rosszabb nincs, és sajnos tudom milyen olyan gyereknek lenni akinek elváltak a szülei. Rettenetesen fáj, szerintrem jobban mint a szerelem nélküli élet. Egy biztos, ha lesz gyerekem, soha nem fogok elválni a feleségemtől, még akkor sem ha utál engem.
2010. máj. 13. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, remélem még erre jársz, megkérdezhetem, hogy hogy alakult az életetek azóta? Pont úgy érzek most mint te két éve, és ezért nagyon kíváncsi lennék nálatok hogy alakult.

31/N

2012. márc. 23. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!