Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Hogy tudnám ezt feldolgozni? Nagyon szeretem, de nem bírok már vele élni.
Hmm. Én egészen más áldozatokra gondoltam. Az én szemszögemből a munka és a karrier az egy egyéni döntés, én sem hagynám hogy bárki befolyásoljon ebben. Mert a foglalkozásválasztás és karrierépítés fontos és álmokat válthat valóra, azt meg nem kívánhatja senki tőlem, hogy feladjam az álmaimat, még a párom sem. Viszont én pl. nem mennék külföldre a párom nélkül, biztos rávenném őt is hogy tartson velem, mert a mai világba nem érdemes itt rabszolgamunkát végezni, amikor külföldön ugyanennyi munkáért sokkal többet kereshetsz.
Te miért nem akarsz vele menni külföldre?
Én voltam a 4. hozzászóló.
Így egy kicsit máshogy tűnik ez a helyzet. Nem akarsz kimenni külföldre te is a pároddal? Miért? És mire gondolsz azon belül hogy képtelen vagy megtenni? Itt hagyni az országot. Pedig hidd el kint külföldön sokkal jobb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!