Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek? Hogy tudnám ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Hogy tudnám ezt feldolgozni? Nagyon szeretem, de nem bírok már vele élni.

Figyelt kérdés
A férjemmel sok évig vagyunk házasok, de egy ideje nagyon máshogy képzeljük el a jövőnket. Nem kérdés, hogy szeretjük egymást, de az évek alatt mindig én hoztam áldozatot, és az első alkalommal, amikor neki kéne áldozatot hozna, teljesen elzárkózik! Csak azt fújja, hogy ő azt nem akarja, amit én. És olyat vár el tőlem, amire képtelen vagyok. :( Szóval, így teljesen elhidegültünk, és már abban is megállapodtunk, hogy elválunk. :(
2012. máj. 21. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hmm. Én egészen más áldozatokra gondoltam. Az én szemszögemből a munka és a karrier az egy egyéni döntés, én sem hagynám hogy bárki befolyásoljon ebben. Mert a foglalkozásválasztás és karrierépítés fontos és álmokat válthat valóra, azt meg nem kívánhatja senki tőlem, hogy feladjam az álmaimat, még a párom sem. Viszont én pl. nem mennék külföldre a párom nélkül, biztos rávenném őt is hogy tartson velem, mert a mai világba nem érdemes itt rabszolgamunkát végezni, amikor külföldön ugyanennyi munkáért sokkal többet kereshetsz.

Te miért nem akarsz vele menni külföldre?

2012. máj. 22. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Na de most ki nem hoz áldozatot? Ő, amiért nem marad, vagy te, amiért nem mész? Attól függ, hogy őt kérdezzük, vagy téged.
2012. máj. 22. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Én voltam a 4. hozzászóló.

Így egy kicsit máshogy tűnik ez a helyzet. Nem akarsz kimenni külföldre te is a pároddal? Miért? És mire gondolsz azon belül hogy képtelen vagy megtenni? Itt hagyni az országot. Pedig hidd el kint külföldön sokkal jobb minden.

2012. jún. 13. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!