Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltak. Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt, közös albérletben vagyunk. A szilvesztert külön töltöttük. Ő a munkatársnőjével volt és sok más emberrel. Ez már nekem elég gyanús volt, mivel már előtte is féltékenykedtem. Aztán 1-én kidobott. Mondván, hogy nem tudja mit akar. Aztán még az nap visszasírta magát.

Majd január 21-én megint szakított a csaj miatt, mert: "Jól érzi magát vele." Aztán 2 hét külön és egyszercsak elkezdett hívogatni és elmondta, ogy lefeküdt vele. Eljött a szüleim házába( mert visszaköltöztem), hogy ő szeretne új életet kezdeni velem, mert szeret stb. Adtam neki egy újabb esélyt.

Erre tegnap kapok a lánytól egy sms- t, hogy milyen kemény az ágyam meg milyen jó volt a párommal, meg hogy ott aludt 3szor is. Én egyről tudtam és azt mondta, hogy az sem a közös ágyunkban történt. Elmondtam a páromnak és azt mondta minden igaz, csak nem akarta elmondani, mert akkor nem álltam volna többé vele szóba.

Most mi legyen? Már felmondott a munkahelyén is az új élet reményében. Alig tudok hozzá érni, viszont nagyon szeretem.

A konkrét kérdés az, hogy Ti megbocsájtanátok? Bocsi, hogy hosszú lett.:S

2010. febr. 7. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem. Idővel biztosan, de jelen esetben nem. Ugyanis többször megtette és ez után is megfogja tenni veled.Csak azért is megteszi, mivel úgyis vissza fogadod ha bocsánatot illetve könyörög neked. 29/N.
2010. febr. 7. 15:57
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Oo

Egyértelmű, hogy SOHA. Még arra se méltatnám, hogy arcon köpjem.

2010. febr. 7. 15:58
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Egy gerinctelen kis féreg. Hányszor akarod még eljátszani a kidob-visszaveszem játékot?? Mindahányszor visszavetted, megcsalt. Nem véletlen mondják, hogy akit egyszer megcsalt a párja, többször is meg fogja csalni. Főleg, ha büntetlenül teheti. Szerintem már épp eléggé megalázkodtál, felejtsd el azt a férget.
2010. febr. 7. 16:01
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Én igen. Lehet, hogy tényleg rájött, hogy te kellesz neki. A másik csaj meg reménykedett, hogy övé lesz a pasi, azért írta azt a rosszindulatú sms-t is. Honnan tudnád, hogy tényleg megbánta-e, ha nem adsz neki egy esélyt. Persze érthető, hogy alig bírsz hozzáérni, hisz mást ölelgetett meg miegymás, de ha tényleg annyira szeret, ahogy mondja, akkor idővel javulhat a helyzet.
2010. febr. 7. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen nem!

Mint kiderült, egyáltalán nem őszinte veled! Nem elég, hogy megcsalt még hazudott is és amúgy is többször is otthagyott a csaj miatt!

Szereted vagy csak ragaszkodsz hozzá? - a megszokás (mivel régen vtok együtt) miatt is érezheted ezt h szereted, de nem biztos h ez még szerelem

Másrészt meg tudnál bízni benne ezek után? -mert a féltékenység nagyon el tudja rontani a kapcsolatot

Én 4évig voltam együtt a barátommal, amikor is bevallotta, hogy megcsalt...2-3 hónap után megpróbáltuk újra, de egyáltalán nem volt már jó vele! Folyton eszembe volt, hogy megcsalt és se a csók se szex se volt már olyan mint azelőtt...nagyon megrontotta a kapcsolatunkat és szerintem ez "normális" is. Hiszen ha megbízol valakiben és ő ezzel visszaél, akkor szerintem onnantól halott a dolog. Jah, és szerintem nincs olyan, hogy újrakezdés...folytatás van, felejtés(ha megy!) és megbocsájtás.

A legfontosabb persze, hogy Te mit és hogyan érzel...de sztem találsz tőle sokkal jobbat. Nem hinném, hogy ilyen pasit érdemelsz!

20/L

2010. febr. 7. 16:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Te ennél jobb pasit érdemelsz.emelt fővel dobd ki!
2010. febr. 7. 16:07
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát igen... Az volna a legésszerűbb, amit a legtöbben tanácsoltatok. Félnék nagyon egy újabb csalódástól.

A bizalom...ő azt mondta, hogy ki fogja érdemelni újra és be bizonyítja, hogy én vagyok az élete értelme.

Mindig felcsillan egy kis remény, de ugyanakkor meg mindig történik valami, ami újra összetör.

2010. febr. 7. 16:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Lapát.

Megbocsátani meg lehet (és kell) is, felejteni nem.

2010. febr. 7. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Bocs, elírtam:

Megbocsátani meg lehet (és kell is), felejteni nem.

2010. febr. 7. 16:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

SOHA-SOHA-SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM BOCSÁTANÉK MEG! MI TÖBB EZ BOSSZÚT KÍVÁN!

Ilyen rohdtul átvert.....apám....ez nagy pofátlanság volt tőle...és még a nője is rajtad röhögött h milyen kemény az ágyad, a fene egye meg!

Javaslatom a következő: hagyd hogy mindent megtegyen érted...hagyd hogy bizonyítson, aztán amikor már úgy érzi hogy minden sínen van köztetek újra, na AKKOR EJTSD POFÁRA!

Mondd meg neki h régóta egy másik pasi tetszik neked, dehát azt akartad h érezze áát ő is azt, amit te átéltél őmiatta. Ennél nagyobb revansot nem tudsz venni rajta....

2010. febr. 7. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!