Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak. Ti mit tennétek?
Két és fél éve vagyunk együtt, közös albérletben vagyunk. A szilvesztert külön töltöttük. Ő a munkatársnőjével volt és sok más emberrel. Ez már nekem elég gyanús volt, mivel már előtte is féltékenykedtem. Aztán 1-én kidobott. Mondván, hogy nem tudja mit akar. Aztán még az nap visszasírta magát.
Majd január 21-én megint szakított a csaj miatt, mert: "Jól érzi magát vele." Aztán 2 hét külön és egyszercsak elkezdett hívogatni és elmondta, ogy lefeküdt vele. Eljött a szüleim házába( mert visszaköltöztem), hogy ő szeretne új életet kezdeni velem, mert szeret stb. Adtam neki egy újabb esélyt.
Erre tegnap kapok a lánytól egy sms- t, hogy milyen kemény az ágyam meg milyen jó volt a párommal, meg hogy ott aludt 3szor is. Én egyről tudtam és azt mondta, hogy az sem a közös ágyunkban történt. Elmondtam a páromnak és azt mondta minden igaz, csak nem akarta elmondani, mert akkor nem álltam volna többé vele szóba.
Most mi legyen? Már felmondott a munkahelyén is az új élet reményében. Alig tudok hozzá érni, viszont nagyon szeretem.
A konkrét kérdés az, hogy Ti megbocsájtanátok? Bocsi, hogy hosszú lett.:S
Ne haragudj, de nem te vagy az élete értelme...hiába is mondta ezt neked. ezek csak szép és üres szavak/ígéretek!
Az ember az élete értelmével SOHA nem tudna ilyet tenni -megcsalni, többször elhagyni, hazudni - buta vagy ha hiszel neki!
Remény? - hááát, szerintem ne igen reménykedj benne! Nyisd ki a szemed végre és vedd észre, hogy mit művel veled.
A csalódástól pedig nem csak te félsz, hanem mindenki! Csalódhatsz ÚJRA benne vagy majd valaki másban...de miért nem adsz magadnak esélyt arra, hogy boldog legyél és megtaláld azt, aki igazán szeret téged és akinek IGAZÁBÓL te vagy az élete értelme!?!
SOHA!!
azonnal dobd ki !!!!
undorító féreg
Engem is megcsalt a férjem, más fél évig titokban a munkatársnőjével. Emlegette Ő, hogy egyik csaj ráakaszkodott, de azt hittem, hogy csak viccel, de minden viccnek fele igaz, mint utólag kiderült. Beszéltem a szeretőjével és kértem szálljon ki ebből a kapcsolatból ne tegye tönkre a családom, mert én megbocsátok a férjemnek és kézzel lábbal ragaszkodom hozzá, nem engedem Őt el soha. A csaj azt mondta, hogy a férjem szereti csak fél, hogy én a gyerekekkel vidékre költözöm, ha elhagy.
A férjem válni is szeretne, de én kértem, adjon egy utolsó esélyt kettőnknek, hozzuk rendbe a házasságunk, mert én nem tudok nélküle élni. Most meg attól tart, hogy öngyilkos leszek, ha elhagy. A csajt szeretném elűzni, hogy ne rombolja szét a családi fészkünk, de Ő azt mondta ezt nekünk kettőnknek kell megbeszélni és úgy is a férjem dönt mit akar Ő várni fog rá. Most lehet csak időhúzás, hogy ebből a sokkból kicsit helyre állok és úgy is elhagy, mert a férjem szerint már nem tudjuk rendbe rakni, s részemről csak a szar dobálás van. De Ő nem hajlandó velem beszélgetni, ha kérdezem, mit akar csak annyit mond, hogy "nem tudom, mit akarok". Látom, hogy nem boldog, hiába próbálom szeretni, de a féltékenység belülről őröl, a bizalmatlanság, hogy vajon megint hazudik, s titokban találkozik vele. Még azt is mondtam neki, hogy adok neki időt is ha szerelmes lett a lányba akkor tudja elfelejteni, csak maradjon velünk. Azonkívül, hogy esténként munka után későn jön haza aludni, nem sok mindent látok, hogy megtenne a házasság rendbe hozásához. Nem beszélget velem még ha kérdezem se válaszol. Azt is kérdezte, hogy magamhoz akarom láncolni? Nem, mert úgy se tudom, ha Ő nem akar maradni. Két hete bukott le. Kérdeztem, tegnap is tőle volt-e a csajnál, azt mondta nem, mert akkor nem jött volna haza. Ezek nagyon fájnak, de várom, hogy rendbe jön a házasságunk. Mit tegyek, hogy ne csak egy oldalú legyen ez a sóvárgás a másik iránt. A szex terén minden rendben, épp ezt nem értem. Csak kihasznál? Vagy egy kis reményt ad? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!