Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párodat? Ha megtudnád, hogy megcsaltak azonnal kidobnád a pasidat/csajodat?
Én nem.
Viszont kiderült, hogy más iránt nagyon érdeklődik. Kidobtam.
Én nem, egyiket sem. Hogy ők megcsaltak-e azt nem tudom.
De ha megcsalnának (és tudnám), akkor azonnal kidobnám.
Ha erősen érdeklődne valaki más iránt, akkor is.
Nem csalnám meg soha a páromat, elég hűséges típus vagyok, ráadásul igen nagyon szeretem Őt.
Szerintem ő sem csalna meg, de azt gondolom, hogy ha már amúgy régóta együtt vagyunk meg vannak gyerekek meg ilyesmi, akkor inkább megbocsátanék, és igyekezném megoldani az okokat.
mindenki azt írja, hpgy ő nem, csak őt.
Mit értesz a megcsalás alatt? Szex? Találkozgatás?
Soha nem feküdtem le más lánnyal a barátnőmön kívül, de volt, hogy párhuzamosan volt 2 barátnőm. Na erre varrj gombot!
Nem, nagyon szeretem és ha nem így lenne, akkor sem tenném. Az ember rávágja szerintem, hogy kidobná, és biztos úgy is érezném, de szerintem annyira szeretem, hogy nem tudnám megtenni.
21f
Ide mien kis álszent emberkék járnak..-.-"
én már csaltam meg és egyből ki is dobott az illető és valószinüleg én is ezt tettem volna fordított helyzetbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!