Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Válás? Maradjak? Azok segítségét kérném, akik hasonló cipőben járnak.
én is ilyen családban nőttem fel, haragszom anyámra, hogy nem vált el gyerekkorunkban nem tudok egy férfiben sem bízni, önbecsülésem is nulla, mert végignéztem ahogy anyám szenved, apám szenved, régen azt hittem ez a normális, hogy megházasodva már nem is szeretik egymást az emberek, azt hittem ez egy kőbe vésett igazság!!
és ma én is tűrö, mint anya egy zsarnok férfinek (a megtanult viselkedésmintát észérvek ellenére sem lehet levetkőzni)és kapcsolatfüggő vagyok, aki nem tud kilépni, meg sorolhatnám.
Anya meg azt mondja, hogy anno pszichológus mondta neki, hogy a gyerekek érdekében ne váljon!!!
hát pont a gyerek érdekében kellett volna, hogy megtanulja, milyen egy öntudatos nő! hogyan kell boldognak lenni, szenvedés tűrés helyett!
1. Ha fizikailag és mentálisan nem veszélyezteted a gyereket, csak a fizetéskülönbség miatt nem fogják neki ítélni a gyereket, neked sokkal nagyobb esélyed van.
3. Tudom, nem könnyen, de meg tudnátok majd élni sztem a fzóizetésedből.
4. Ha ennyire megaláz a férjem, én mindenképpen válnék... persze miután megpróbáltam vele megbeszélni a dolgot, és akkor sem változik semmi. Én lehet, egyszer még megpróbálnám megbeszélni a dolgot, hogy ez a helyzet tarthatatlan, és az önbecsülésedet a földbe tiporja, ezt meg te nem vagy köteles viselni.
Kb. ennyi lenne a véleményem az üggyel kapcsolatban... és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!