Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsaltak. Ti mit tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Hazasok vagyunk, van ket gyermekunk es a kapcsolatunk az elejetol alomszeru. Szeretjuk egymas es ez valoban igaz, ennyi ev utan is.

De ma jott a pofon: a ferjemnek egy even at megszakitasokkal viszonya volt. Alig tudtam elhinni, mert nem az a tipus, kettonk kozul inkab en lennek ilyen, ha a korabbi kapcsolatainkat nezzuk.

De most durvan megcsalt, ugy igazan, ismeroseink kozul is tudtak rola. Ezek az emberek el is tavolodtak tolunk, nem ertettem hogy miert, de most mar tudom. Csalodtak a ferjemben is a baratai, de bombat sem akart robbantani senki.Vegul a ferjem vallott be mindent, eloszor termeszetesen toporzekoltam, de tenyleg, igazan szeretem es latom hogy o is. Ezert adtam neku gondolkodasi idot, megadtam a lehetoseget hogy ujraepitsen mindent, de azzal a feltetellel, ha oszinten mindenre valaszol, ne maradjon bennem kerdes es es azonnal szakit, en leszek az egyetlen.

Ez mind megtortent. Oszinten megbanta, erzemd rajta, tudatositom vele, hogy hibazott, de azt is ereztetem, hogy megadom a tamogatast az ujraepitesre. Alakul is a dolog, szo nelkul munkahelyet valt (kollegak), autot cserelunk (abban volt szex, igy en mar nem akarom hasznalni), a koltozest is felajanlotta (mert nem tul messze lakik a no, osszefuthatunk), semmivel sem hezital.

Kivan, szex rendben mindkettonknel. De az eddig is jol mukodott.

A megcsalas oka nem a testiseg volt, tudni kell, hogy en egy igenyes, csinos, dekorativ no vagyok, nem dicsekves, csak a helyzetet irnam korbe. Viszont volt egy ev, amikor munka miatt kulon voltunk, kb ket havonta talalkoztunk, nekem is sok volt a stressz, munka, a kulonlet miertjet sem lattam igazan, nem tudtam megfeleloen tamogatni. Et billentette meg a kapcsolatunkat, ekkor jott ossze a masik novel (egyebkent nem szebb, nem jobb, nem fiatAlabb, csak siman megertobb volt akkor). A nagy gond az, hogy a kapcsolat meg fel evig folytatodott azutan is, hogy ismet egyutt voltunk es latszolag rendben volt minden. Kb negyszer volt szex ebben a formaban hat honap alatt, talalkozas, lelkizes, proba a szakitasra nagyon sok, de vegleg elvalas csak akkor lett, amikor a ferjem kitalalt es atbeszeltuk a dolgokat.

Ti mit tettetek volna ebben a helyzetben?

Jol cselekedtem?

A kapcsolatunkra az elejetol jellemzo volt, hogy idonkent volt egy-egy dolog, ami miatt a szetvalas szelere kerultunk (nem megcsalas), de a szerelem, tisztelet es a kozos jovokep nagy, emiatt par ora alatt atbeszeltunk mindent es vegul meg szorosabb lett kozottunk a dolog.

Most is hasonlo volt a forgatokonyv, ezert bizom abban, hogy tullepunk es erosodunk, de megis felek picit, hogy ez nagy falat.

2012. máj. 26. 01:48
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
43%

Nincs bocsánat.

MAx, ha türedelmesen megbánja, de akkor sem érdemes rá, hogy vele efolytasd!

2012. máj. 26. 02:07
 2/40 anonim ***** válasza:
89%

Átgondolva amit írtál, szerintem jót cselekedtél.

Ha valóban olyan álomszerű a kapcsolatod és tiszta szívből szereted a férjedet, teljesen megértelek.

Ha a te helyedbe képzelem magam és páromat, én is megbocsájtottam volna, annyira oda vagyok érte.

És mivel így bevallotta, ennyi mindent tesz a kapcsolat megmentéséért, teljesen korrektnek érzem, meg úgy is, hogy őszintén megbánta.

De lehet, a következőnél kitenném a szűrét, és ezt most nem rosszból mondom.

Alapjában véve és nagyon megcsalás-ellenes vagyok, de most úgy gondolom, ez még megér egy próbát, ha férjed is ennyire akarja.

Hajrá :)

2012. máj. 26. 02:07
 3/40 anonim ***** válasza:
91%

Jól csinálod, komolyan. Én is így tennék a helyedben.

Próbálj meg túllépni rajta, és ha továbbra is bizonyít a férjed, akkor úgy is megint helyrerázódik a kapcsolatotok.

2012. máj. 26. 02:36
 4/40 anonim ***** válasza:
88%

Autócsere mert abban volt a szex? Nos a farka meg egy másik nőben, sokszor, majd benned, majd benne... Azzal a szájjal csókolta amivel téged, azzal a kezével nyúlt oda neki, amivel az arcod simogatja. Tudod ezeket is cserélni kellene!

És te csak azt hiszed, hogy minden jó, és szeret! Nem szeret, de kell a biztonság érzet neki. Ha szeretne soha nem csalt volna meg! Mindenesetre becsülendő hogy tényleg megteszel mindent. Többet nem is tudnál, de ne éld bele magad teljesen. Vagy változik és ok lesz minden, vagy csak ideig-óráig. Ha utóbbi, dobd ki. 50-50%

2012. máj. 26. 07:01
 5/40 anonim ***** válasza:
68%
Egy éven át hazudott neked! Egyébként hogy derült ki hogy megcsalt? Te egy éven át észre sem vetted? Hát akkor nem igazán figyeltél oda rá. Lehet fújjogni, de ha valaki ennyi időn keresztül nem veszi észre h megcsalják, az nem figyel oda a társára.
2012. máj. 26. 07:44
 6/40 anonim ***** válasza:
96%

A leglényegess pont ez:

nem egyszeri elgyengülés, megszédülés, esetleg alkohol hatására elszabadult önkontroll, hanem egy éves folyamatos hazugság, és többszöri megcsalás.

A hozzászólói jogommal élve azt mondom, hogy soha az életben nem bocsátanék meg.

A te kérdezői jogod viszont az, hogy arra hallgatsz, akire akarsz.

2012. máj. 26. 07:50
 7/40 anonim ***** válasza:
86%
leglényegesebb* elírtam
2012. máj. 26. 07:51
 8/40 anonim ***** válasza:
96%

#4 is nagy igazságot írt:

a kocsi az zavar? A farka, szája nem?

2012. máj. 26. 07:52
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam ebben a cipőben.Ne foglalkozz azokkal,akik azt mondják hülyeség volt megbocsátani.

Ezt csak az tudja ,érzi, aki volt ilyen helyzetben,ami mindig más és más lehet.

Úgy látom, tett érte,hogy jobb legyen,ő is.

Adtál 1 esélyt,de ha ezt is eljátssza...akkor Te tudod....

Nálatok a volt szerető hogy viselte a szakításukat?

Mert nálunk nem nyugodott bele,hazudozott ,kavart,pedig már 2 éve,de még mindig próbál bekavarni nekünk.Nagyon megnehezít a feldolgozást..:(

Ha nem ilyen,örülj,mert akkor még vele is számolnod kellene(mint nekem,sajnos)...

2012. máj. 26. 08:05
 10/40 anonim ***** válasza:
84%
Egyesek nagyon naivak...
2012. máj. 26. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!