Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza menjek hozzá vagy lépjek tovább?
Figyelt kérdés
5 évig éltem együtt az exemmel. Az utolsó pár hónapban sokat veszekedtün mert folyton a haverokkal lógott. Voltak közös terveink, álmaink.Ő nem akarta,h el hagyjam, de megettem mert azt hittem így lesz jó ha vissza adom a szabadságát.Ő azóta is vissza vár pedig el telt 5 hónap.Azóta van egy férfi az életembe, de nem vagyok vele boldog mert ő nem szeret és már bennem is ki ölte a kezdeti érzéseket!Egyre jobban azt érzem, h hibát követtem el. Hiányzik az exem és úgy érzem még mindig szeretem. Mit tegyek???2012. febr. 16. 14:16
41/43 A kérdező kommentje:
bocs. 39/40 nek szólt! :))))
2012. febr. 17. 11:02
42/43 anonim válasza:
Szia..
Valószinűleg ez a "kis kitérő" arra volt jó,hogy értékelni tudd a ex-kapcsolatodat..és neki is jó lecke volt,hogy eltudja dönteni a fontossági sorrendet!
A mostani fickód egy paraszt..ha kóstolgat a melleiddel,lábadsal stb.Akkor is látta milyen,mikor megismert gondolom.Az ilyen egy kretén,később még rosszabb lenne!
Azt mondom,hagyd magad visszacsábitani...:)
A mostani pasidnak pedig mond meg,hogy csak a legjobbat akarod neki..és mivel szerinte Te nem az vagy,mert folyton kritizál..akkor megadod neki az esényt,megtalálni a neki való No.1-t!:)
Remélem minden ok lesz!
Majd írd meg!
43/43 Csimi88 válasza:
Nagyon izgi volt ezt az egész kis történetet elolvasni, szinte én is átéltem az egész helyzetet. Lehet érdeklődni, hogy jelenleg milyen fázisban tartasz? Remélem már az exed a jelenlegi pasid lett:) Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!