Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza menjek hozzá vagy lépjek tovább?
Figyelt kérdés
5 évig éltem együtt az exemmel. Az utolsó pár hónapban sokat veszekedtün mert folyton a haverokkal lógott. Voltak közös terveink, álmaink.Ő nem akarta,h el hagyjam, de megettem mert azt hittem így lesz jó ha vissza adom a szabadságát.Ő azóta is vissza vár pedig el telt 5 hónap.Azóta van egy férfi az életembe, de nem vagyok vele boldog mert ő nem szeret és már bennem is ki ölte a kezdeti érzéseket!Egyre jobban azt érzem, h hibát követtem el. Hiányzik az exem és úgy érzem még mindig szeretem. Mit tegyek???2012. febr. 16. 14:16
12/43 anonim válasza:
honnan tudod biztosan, hogy visszavár?
nekem ez az sms teljesen tárgyilagosnak tűnik, semmi érzelem nincs benne.
ha vissza akarna szerezni, akkor próbálkozna, fogadkozna nem?
nem rosszindulatból mondom, hanem mert félek, nehogy nagyot csalódj!
13/43 A kérdező kommentje:
Az 5/10-nek! Nem vagyok túl az exen. Nem is leszek amíg szeretem és ráadásul vissza vár engem! Akár ki lesz az oldalamon! :(
2012. febr. 16. 14:42
14/43 anonim válasza:
első és második vagyok.lesz.arom a pontokat nem azért járok ide.csak kíváncsi lennék hogy miért kellett lepontozni?mi rosszat mondtam?idioták
16/43 A kérdező kommentje:
tudom, h vissza vár mert ír, hív, keres, fogadkozik, ígér és mondja azóta is folyton, h menjek vissza! Tudom, h így van.
2012. febr. 16. 14:50
17/43 anonim válasza:
Mi a kérdés? Mindketten akarjátok,menj vissza
18/43 A kérdező kommentje:
köszönöm. minden kérdésemre megkaptam a választ. :) vissza megyek, de mit mondjak a pasimnak???
2012. febr. 16. 14:54
20/43 A kérdező kommentje:
nem akarom őt bántani,de már nem tudok vele lenni. nem vagyok vele boldog és mást szeretek. hogyan zárjam ezt le???
2012. febr. 16. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!