Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vissza menjek hozzá vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza menjek hozzá vagy lépjek tovább?

Figyelt kérdés
5 évig éltem együtt az exemmel. Az utolsó pár hónapban sokat veszekedtün mert folyton a haverokkal lógott. Voltak közös terveink, álmaink.Ő nem akarta,h el hagyjam, de megettem mert azt hittem így lesz jó ha vissza adom a szabadságát.Ő azóta is vissza vár pedig el telt 5 hónap.Azóta van egy férfi az életembe, de nem vagyok vele boldog mert ő nem szeret és már bennem is ki ölte a kezdeti érzéseket!Egyre jobban azt érzem, h hibát követtem el. Hiányzik az exem és úgy érzem még mindig szeretem. Mit tegyek???
2012. febr. 16. 14:16
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
11%
nem kellett volna elhagynod,hagynod kellett volna kiélni a szabadságát és egy idő után leállt volna a haverozással és vissza tért volna hozzád.az hogy kicsit szabadabban engeded attól még nem kell szakítani,lehetett volna kompromisszumot kötni.hogy mit csináljál?valószínűleg te még őt szereted és ha úgy gondolod hogy ő is téged akkor próbáljátok meg újból,hátha azóta észhez tért és lenyugodott.én felkeresném és elmondanám neki az érzéseimet.
2012. febr. 16. 14:23
 2/43 anonim ***** válasza:
6%
ja hogy vissza vár,most látom.akkor mivel beismerted hogy hibát követtél el,én vissza mennék!!mert szeret!és ezek szerint te is szereted!!menj vissza nem vagy boldogabb a mostani férfivel sem,sőt!!
2012. febr. 16. 14:26
 3/43 anonim ***** válasza:
32%
ha úgy érzed hogy még mindig szereted akkor nem úgy érzed hanem úgy is van!!menj vissza!sok sikert!!
2012. febr. 16. 14:27
 4/43 A kérdező kommentje:

Igen. el kapkodtam a szakítást. Nem voltam elég türelmes vele. Szeretjük egymást ez tuti. Most Valentinra ezt írta nekem. Szia Brek.(Így hívott mert szeretem a békákat!)Boldog Valentin napot! Sajnos már külön, de azért a szivünkben együtt! Végig bőgtem a napot!Ezt el szúrtam.

:,(

2012. febr. 16. 14:29
 5/43 anonim ***** válasza:
ja még valami lemaradt bocsi.szerintem nem tudsz tovább lépni,mert ha 5 hónap után nem tudtál úgy hogy van egy másik férfi az oldaladon,akkor szerintem még őt szereted.nekem ez teljesen egyértelmű hogy hozzá vágysz vissza.ha nem így lenne akkor 5 hónap után egy másik férfival melletted már túl tetted volna magad a dolgon.
2012. febr. 16. 14:30
 6/43 anonim ***** válasza:
ráadásul nem megcsalás vagy ilyen dolog miatt szakítottatok.ha vár téged,akkor nem szúrtál el még semmit.VÁR TÉGED ÉS TE IS VISSZA VÁGYSZ!!Mi a kérdés??
2012. febr. 16. 14:32
 7/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok boldog a pasimmal.Jól indult, de el tolta. Azt mondta nem szeret és nem bízik bennem. De nem azért mert rosszat tettem hanem mert a volt nője át verte. De ahoz nekem semmi közöm. Nem én vertem át. Azóta már nem motivál ebbe a kapcsolatba semmi. Szégyellem magam ezért, de úgy érzem arra volt jó, h rá jöjjek még most is az exem szeretem :(
2012. febr. 16. 14:33
 8/43 anonim ***** válasza:
Visszamennék. (pláne, hogy visszavár) Akkor mire vársz, kedves kérdező? :)
2012. febr. 16. 14:36
 9/43 anonim ***** válasza:
Menj vissza, menj! Még helyrehozható! :)
2012. febr. 16. 14:38
 10/43 A kérdező kommentje:

Nem volt megcsalás. Egyszerüen úgy éreztem, h csak a haverok számítanak és én-mi már nem. Nem fejlődött előre a kapcsolatunk és sokat vitáztunk is ez miatt. Ezért szakítottam, de már bánom.

A jelenlegi pasimba meg már én sem bízok. meg tudtam, h ki beszélte az intim dolgainkat a haverokkal és ezek után ő nem bízik bennem! HAAAA. Ki kérem magamnak.

Most is fel hívott 11-kor, h délre itthon van és még sehol. Aztán fura smseket kap.Nem tudom mit és kitől csak időnként el tünik a telefonnal. Múltkor meg kérdeztem ki írt, de nem mutatta meg, majd később megint kapot smst.Azt megmutatta mert a bank kűldte! Titkolózik. Blamál folyton, h X lábam van lóg a cic*,stb.

2012. febr. 16. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!