5hetes terhes vagyok eddig nem hanytam, de neha a hasam mindha gorcsolne de inkabb a gyomorszajam (azthiszem), es neha hascsikarasom is van. Az orvos aztmondta ha verzek akkor menjek vissza. Szerintetek minden rendben van?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:47
1/7 anonim válasza:
Igen, minden rendben. Hallgass az orvosra. :o)
Ezek kora terhességi tünetek.
Gratulálok!
2 gyerekes pocakos
2/7 anonim válasza:
Persze, ez teljesen természetes. Még nagyon korai a terhességed, tüneteket érezhetsz később is, de van aki nem is érez semmit sem.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok a picúrhoz!
Ne idegeskedj, minden rendben van!
Én a fiunkat először gyomorrontásnak hittem (hascsikarás, puffadás, gyomorgörcs...). A menstruációm megjött, így nem is gondoltam babára. Még a háziorvos is azt mondta, hogy vagy gyomorrontás vagy valami vírusos fertőzés, ami a gyomromra húzódott. Aztán a következő vérzésem olyan furcsa volt, gondoltam, csinálok egy tesztet (túl sok reményt nem fűztem hozzá), erre gyönyörű két csíkos lett kb 5 másodperc alatt. Akkor volt 9 hetes. Ennek már jó ideje, mert lassan 2 éves lesz a kicsi, de ha valami gyomorpanaszom van, azért biztos ami biztos alapon mindig csinálok egy tesztet. :)
4/7 A kérdező kommentje:
szoval akkor eza hasi panaszom(gorcs) eza tehesseggel jar?!
2012. febr. 15. 15:10
5/7 anonim válasza:
Én a 8ik hétig voltam így,és minden renden rendben volt.
6/7 A kérdező kommentje:
lehet a gorcsok azert is lehetnek mert szoptatok??
2012. febr. 15. 17:26
7/7 anonim válasza:
Igen,lehet,de ha azért görcsölsz mert szoptatsz akkor viszont abba kell hagyni a szoptatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!