18. heti UH-n kisfiút mondott az orvos, mennyire biztos ez?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem megkérdezni, hogy tuti benne, vagy csak úgy látta, de nem biztos. Nektek mennyire jött be a meghatározás a terhesség elején? Volt akinél közben kiderült hogy pl. mégis kislány,2012. febr. 13. 14:17
1/9 anonim válasza:
Szia. 18 hetesen nekem is mondták, hogy kisfiú. Most 28 hetes vagyok. Most voltam dokinál. Még mindig kisfiú, és láttuk is a bizonyítékot. Nem takargatta magát. :)
2/9 anonim válasza:
16 hetesen kétség sem fért hozzá, hogy fiút várunk. Ha egyértelműen látszik akkor már fiú is marad :-)
3/9 anonim válasza:
barátnőmnek szintén 18 hetes uh-on 100%-ra kisfiút mondott a doki.legközelebbi uh-on 20 hetesen kislányt.aztán 26 hetesen volt megint uh-on,és akkor is kislányt mondott neki.szóval nála ez törtzént.
4/9 anonim válasza:
Nekem két fiam van, mindkettőnél a 18 hetesen megmondták,hogy fiú. És így is lett.
5/9 anonim válasza:
Nekem is két fiam van, most várom a harmadikat. Mind a háromnál megmondták 100%-ra, hogy kislegények. 28hkm
6/9 anonim válasza:
Nekem is fiút mondtak,láttuk is a bozpnyitékot:) Nemrég a 24 hetesen újra meglestük és most is büszkén mutogatta:D Bár nekem már a 12 hetesen is mondták,h nagyon úgy néz ki,h kis kukis.
7/9 anonim válasza:
Én is a 18. heti uh-n tudtam meg, hogy kisfiam lesz. Az orvos 100%-ig biztos volt benne, hogy fiú, és nem is tévedett!
3 hét múlva megyek a második babával uh-ra, akkor 19 hetes leszek, nagyon várom már, kíváncsi vagyok! :)
8/9 anonim válasza:
Iker kisfiaimnál "a"-baba 12 hetesen -kisfiú, "b"-baba 16 hetesen kisfiú. És végig így is maradt,lassan 6 évesek :-D
9/9 anonim válasza:
Tesóm barátnője, 1 hónapja szült egy kislányt, neki végig kisfiút mondtak és a 30. héten derült ki hogy kislány, elég furi, pedig volt 4D-n és mindenhol fiút mondtak :)nekem is fiút mondanak most voltam a 18. heti UH-n, de mivel volt amniom nemsokára kiderül 100%-ra, hogy valóban kis kukis van odabenn :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!