Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vissza menjek hozzá vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza menjek hozzá vagy lépjek tovább?

Figyelt kérdés
5 évig éltem együtt az exemmel. Az utolsó pár hónapban sokat veszekedtün mert folyton a haverokkal lógott. Voltak közös terveink, álmaink.Ő nem akarta,h el hagyjam, de megettem mert azt hittem így lesz jó ha vissza adom a szabadságát.Ő azóta is vissza vár pedig el telt 5 hónap.Azóta van egy férfi az életembe, de nem vagyok vele boldog mert ő nem szeret és már bennem is ki ölte a kezdeti érzéseket!Egyre jobban azt érzem, h hibát követtem el. Hiányzik az exem és úgy érzem még mindig szeretem. Mit tegyek???
2012. febr. 16. 14:16
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
csak ennyi, h vége??? aztán fogjam acuccom és menjek???
2012. febr. 16. 14:59
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Azt ne bánd, hogy egy időre elhagytad. Valószínűleg kellett neki ez a pofon ahhoz, hogy észrevegye a szitut, elgondolkozzon a dolgokon. Tapasztalatból beszélek, nálunk is volt 5 hónap szünet, és én voltam a nagyobbik hibás. Utána nagyon átértékelődtek a dolgok.

Viszont nekünk kellett egy nagy beszélgetés, hogy új alapokra fektethessük a kapcsolatunkat. Megbeszéltük a hibákat, megfogalmaztuk az elvárásainkat (ez eléggé szigorúan hangzik, de jobb szót nem találok rá). Ez 10 éve történt, azóta összeházasodtunk, gyerekeink születtek.

2012. febr. 16. 15:00
 23/43 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el a mostani pasidnak mindazt, amit itt leírtál vele kapcsolatban. Ha tényleg annyira semmibe vesz, ahogy írtad, nem hiszem, hogy nagyon csorbulna a lelke, max. a büszkesége...
2012. febr. 16. 15:01
 24/43 anonim ***** válasza:

Szia,gyere szeretnék veled beszélni.

Az elmúlt hónapokban úgy érzem már nem az az érzésem van feléd, mint amit az elején éreztem. Próbáltam megtenni mindent, hogy ezen változtassak, de nem ment.

Úgy érzem mellett nem tudok boldog lenni, és téged sem tudlak ezáltal boldoggá tenni.

Sajnálom, hogy megbántottalak ezzel, de a döntésem végleges. A cuucaimat már összepakoltam, ha gondolod még ma elmegyek tőled.

Ennyi elég lesz

2012. febr. 16. 15:02
 25/43 anonim ***** válasza:
Mi az hogy hogyan?Amiket ide leírtál elmondasz neki mindent szépen.Azt hogy nem tetszik hogy nem bízik benned és ezzel kiölte belőled az érzéseket és elmondod neki azt is hogy te még szereted a exedet és mivel ő is mondta neked hogy nem szeret ezért nem látod értelmét folytatni a kapcsolatot és nem utolsó sorban testedet is megkritizálta.kerek perec ezt így el kell neki mondani.sok sikert az exel!:)
2012. febr. 16. 15:06
 26/43 A kérdező kommentje:
igen ez így talán elég is lesz neki. nem akarom túl bonyolítani ezt a szakítós részt, de nem akarom azt se, h kérdések maradjanak benne.Mert akkor szerintem zaklatna, no meg sérülne is. Bár tudom, így is sérülni fog, de valóban szerintem csak a férfi büszkesége. A lelke szerintem nem mert nem szerelmes belém!
2012. febr. 16. 15:08
 27/43 A kérdező kommentje:
Kb fél órája haza ért a melóbol.le ült a tv elé és az első kérdése: Mi van az új pasiddal levelezel? Hát nem egy bunkó?
2012. febr. 16. 15:11
 28/43 anonim ***** válasza:

ma 15:08

szerintem nincs mi sérüljön!kritizálta a testedet megmondta hogy nem szeret,nem bízik benned és még sorolhatnánk.nincs miről beszélni,pláne úgy hogy te még az exedhez vissza vágysz.

2012. febr. 16. 15:11
 29/43 anonim ***** válasza:
én nem bonyolítanám túl a dolgokat,leülnék bele és megmondanám neki hogy sokat gondolkoztam mostanában,az lesz a legjobb ha külön folytatjuk. Sajnálom,de ez kettönk között nem fog müködni,talán soha nem is müködött(és itt ha érdekli elmondanék neki mindent amit leirtál h mért,ha meg nem akkor nem)
2012. febr. 16. 15:16
 30/43 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nincs itt mit bonyolítani. Minek is!? Fölösleges lenne! Köszönöm mindenkinek. sokat segítettetek. :)
2012. febr. 16. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!