Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám modja folyton, hogy...

Apukám modja folyton, hogy menjek vissza capoeirázni, amit én már több, mint egy éve abbahagytam. Hogy mondjam meg neki, hogy én az életbe többet vissza nem megyek?

Figyelt kérdés
3 évig capoeirázam, és azt akarja, hogy menjek vissza, mert nem sportolok. Tulajdonképpen most is sportolok, hetente 3szor tesi óra(amin rendesen dolgozok), plusz egyszer gyógytesi(gerincferdülést akarják megelőzni), és egyszer úszok is.
2011. júl. 27. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen időpontban volt a capoeira? Azokon a napokon előbb ért haza apád, mint te? Lehet, hogy amíg nem voltál otthon, apád azt csinált, amit akart.
2011. júl. 27. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Elhiszem ... idióta egy sport.
2011. júl. 28. 07:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem eggyütt lakunk
2011. júl. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!