Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.
Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!
Szerintem sokan nem beszélik meg a problémájukat a párjukkal, mert a férfiak többsége úgy gondolja, hogy minek, nem kell azt. És itt az eredmény. Neked kell okosabbnak lenni és kezdeményezni az ilyen beszélgetéseket, ha már ő nem teszi.
Nagyon kell tepernie, hogy visszanyerje a bizalmad. Ezt mondd is el neki, hátha nem tudja. De ne támadólag! Vegyetek részt többet együtt kellemes programokban, élvezzétek az együttlétet, pl. kirándulás, séta a gyerekekkel, cukrászda, most lesz nemsokára május 1 is. Hátha a kellemesen eltöltött közös idő orvosolja a Te lelked is valamennyire. És hát persze a szexről se feledkezz meg. Időnként úgy gondolom, hogy elég összetett a nők élete, nem könnyő, de Te ügyes vagy és megoldod. Szorítok neked, nektek!
Mango
Mi a fene ez a topik? Csernus-reklám???
Remélem minden rendbe jön köztetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!