Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.

Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!

2009. ápr. 22. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem sokan nem beszélik meg a problémájukat a párjukkal, mert a férfiak többsége úgy gondolja, hogy minek, nem kell azt. És itt az eredmény. Neked kell okosabbnak lenni és kezdeményezni az ilyen beszélgetéseket, ha már ő nem teszi.

Nagyon kell tepernie, hogy visszanyerje a bizalmad. Ezt mondd is el neki, hátha nem tudja. De ne támadólag! Vegyetek részt többet együtt kellemes programokban, élvezzétek az együttlétet, pl. kirándulás, séta a gyerekekkel, cukrászda, most lesz nemsokára május 1 is. Hátha a kellemesen eltöltött közös idő orvosolja a Te lelked is valamennyire. És hát persze a szexről se feledkezz meg. Időnként úgy gondolom, hogy elég összetett a nők élete, nem könnyő, de Te ügyes vagy és megoldod. Szorítok neked, nektek!

Mango

2009. ápr. 25. 08:00
 62/65 anonim ***** válasza:
95%

Mi a fene ez a topik? Csernus-reklám???

Remélem minden rendbe jön köztetek!

2009. ápr. 27. 09:45
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
Most normalis a ferjed?
2009. ápr. 28. 18:56
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem Csernus-reklám, rájöhettél volna.
2009. ápr. 29. 08:59
 65/65 A kérdező kommentje:
Igen, most normális. Túl normális, mondhatnám. Most meg ezt tartom furcsának. Innentől kezdve mindent furcsának fogok gondolni, mindenről ugyanaz fog eszembe jutni? Mert, ha igen, nem látom sok értelmét az egésznek! Remélem enyhülni fog idővel a Fájdalom.
2009. ápr. 29. 09:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!