Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A feleségemmel válófélben vagyunk. Most kaptam egy ismeretlen számról hívást miszerint honlap vagyis szombaton jelenjek meg távol tartási ügyben. Kérdem én hol a hivatalos papír vagy valami hasonló.
2011. márc. 18. 15:46
 1/9 anonim válasza:
Hát ha nem az ügyvéded volt, akkor nem alaptalan a kétséged. De lehet, hogy a tanú, vagy a feleséged ügyvédje. /Nem nagyon ismerem ezeket a dolgokat/
2011. márc. 18. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Én elmennék, biztos ami biztos alapon
2011. márc. 18. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, egyszer én is kaptam egy hívást, igaz, nem tiltott, viszont mobilszámról. Az ipse azt mondta, másnap menjek be tanúskodni. Kérdeztem, miről van szó? Azt mondta, majd ott megtudom. Mondta, hogy melyik rendőrkapitányságra kell mennem, és hogy mikorra. Azt is mondta, ha nem jelenek meg, be is idéztethet. Ez rettenetesen kamunak hangzott. A telefonszámot nem tudtam lenyomozni. Másnap megjelentem - és tényleg egy nyomozó hívott, létezett ilyen nevű rendőr. Meglepő volt, szerintem nem ez a hivatalos eljárás. Holnap munkanap van, ezért végül is a nap nem meglepő. Lehet, hogy tényleg hivatalos. Sőt, több, mint valószínű, hogy az.

Attól függ, mit mondott, hol kell megjelenned.

2011. márc. 18. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el,manapság a rendőröknél a telefonon történő idézés a divat.Legalábbis Nagykőrösön igen..és tök hivatalosnak számít,ha nem mész el később elővezethetnek,amit szintén te fizetsz utólag.Gondolom neked sem hiányzik.
2011. márc. 18. 16:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok A lényeg a rejtett szám.

Annyi adatott vettek fel, hogy mikor születtem. Ebből aztán tudják ki vagyok. Amúgy a megyei bíróságra kell mennem.

2011. márc. 18. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem olyan adatbázisuk van, és adatot végülis sokhelyről kérhetnek (hivatalosan), hogy a születési dátumod is csak arra kellett, hogy a sok XY között biztosra menjenek, hogy tényleg te vagy az.

A rejtett számról meg annyit, hogy az én telefonom minden asztali készüléket annak érzékel.Tehát ha valaki nem mobilról hív, akkor azt ismeretlennek tünteti fel. És az is elképzelhető, hogy a rendőrség, bíróság bizonyos telefonjai (érthető okokból) titkosítva vannak.

én elmennék, és lehet, h tanút is vinnék magammal.

2011. márc. 18. 17:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Felhívtam a családsegítőket és annyit mondtak míg nincs hivatalos papír addig nem muszáj semmit sem tennem.

2011. márc. 18. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Te sosem kérdezed meg kivel beszélsz?

Ha hivatalos bemutatkozik.

Amúgy MO-n jelenleg az egyetlen hivatalosan elfogadott értesítési forma az ajánlott levél. Minden más nem hivatalos, ugyanis a telefonod bárki felveheti és mondhatja, hogy igen, én vagyok Tóth Jakab...

2011. márc. 19. 00:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok elmentem és tényleg volt tárgyalás.

30 napra nem tarthatom a kapcsolatot vele.

2011. márc. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!