Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Hát, egyszer én is kaptam egy hívást, igaz, nem tiltott, viszont mobilszámról. Az ipse azt mondta, másnap menjek be tanúskodni. Kérdeztem, miről van szó? Azt mondta, majd ott megtudom. Mondta, hogy melyik rendőrkapitányságra kell mennem, és hogy mikorra. Azt is mondta, ha nem jelenek meg, be is idéztethet. Ez rettenetesen kamunak hangzott. A telefonszámot nem tudtam lenyomozni. Másnap megjelentem - és tényleg egy nyomozó hívott, létezett ilyen nevű rendőr. Meglepő volt, szerintem nem ez a hivatalos eljárás. Holnap munkanap van, ezért végül is a nap nem meglepő. Lehet, hogy tényleg hivatalos. Sőt, több, mint valószínű, hogy az.
Attól függ, mit mondott, hol kell megjelenned.
Sziasztok A lényeg a rejtett szám.
Annyi adatott vettek fel, hogy mikor születtem. Ebből aztán tudják ki vagyok. Amúgy a megyei bíróságra kell mennem.
szerintem olyan adatbázisuk van, és adatot végülis sokhelyről kérhetnek (hivatalosan), hogy a születési dátumod is csak arra kellett, hogy a sok XY között biztosra menjenek, hogy tényleg te vagy az.
A rejtett számról meg annyit, hogy az én telefonom minden asztali készüléket annak érzékel.Tehát ha valaki nem mobilról hív, akkor azt ismeretlennek tünteti fel. És az is elképzelhető, hogy a rendőrség, bíróság bizonyos telefonjai (érthető okokból) titkosítva vannak.
én elmennék, és lehet, h tanút is vinnék magammal.
Sziasztok
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Felhívtam a családsegítőket és annyit mondtak míg nincs hivatalos papír addig nem muszáj semmit sem tennem.
Te sosem kérdezed meg kivel beszélsz?
Ha hivatalos bemutatkozik.
Amúgy MO-n jelenleg az egyetlen hivatalosan elfogadott értesítési forma az ajánlott levél. Minden más nem hivatalos, ugyanis a telefonod bárki felveheti és mondhatja, hogy igen, én vagyok Tóth Jakab...
Sziasztok elmentem és tényleg volt tárgyalás.
30 napra nem tarthatom a kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!