Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Tarts ki a párod mellet. Szerintem neked sem hiányzik egy nagy családi veszekedés, plusz az, hogy anyósod is és párod is egy r.bancnak tartson!
19L
Megemelem a kalapom az "édesapa" előtt.
Lehet, hogy feláll a farka, ha rádnéz, de nem kellene éreztetnie veled.
Így megalázni a saját fiát (az ő tudta nélkül)...
Neked is agyadra ment a meleg. beszíív, kifúúúj. És egy jeged pia után gondold át mégegyszer.
Mellesleg, ha annyira szeretnéd, nem vonzódnál szexuálisan az apjához.
Egyébként, próbálj kerülni mindenféle kapcsolatot az apjával, kerüld el nagy ívben, aztán ha lehül az idő, majd értelmesebben látod a dolgokat.
Nyilván ne legyen köztetek semmi. Az apa nagyon gáz, hogy érezteti veled, ennél jobban nem tudja megalázni a fiát. Ha te nem mutatod neki, hogy bejön, akkor részedről oké.
Én egyébként, ha túlságosan bejönne az apja, akkor elválnék, mert nem tudnék úgy élni. Viszont hangsúlyozom, hogy NEM azért, hogy összejöjjek az exem apjával!! Ez szerintem nem megengedhető. Sok mindent el tudok nézni, ha szerelemről és kapcsolatokról van szó, de ez nem fér bele szerintem sehogy sem.
Bár asszem Woody Allen összejött a saját örökbefogadott lányával. Vagy az nem ő volt? Nem emlékszem pontosan.
Szerintem te csak meg vagy zavarodva. Eszedbe ne jusson, hogy lefeküdj ezzel a szatírral. Valaki ezt tegye a fiával, és a menyével? Ember ez? Én nem tartom annak. Nem írtad, hogy együtt laktok-e? Feltételezem, hogy igen.
Egyszer úgy kéne rendezned, hogy a párod, rajtakapja az öreget. És akkor tuti el akarna költözni, de gyorsan. Bár ki tudja? Ez nem jó ötlet. Meg kell fenyegetni, hogy ha nem hagyja ezt abba, mindent elmondasz a fiának és a feleségének. Gondolkodjon el, kell-e neki botrány? És egy életen át tartó seb? Mert ezzel a fitát elveszítené? Nagyon okosnak kell lenned, hogy ne sérüljön senki.
Sajnos, nem ritka az ilyen, én is hallottam ilyesmiről. Hiába fiatalos, apukát le kell állítani. Ne gázoljon már át életeken!!!! Gondold el, ha egyszer fiad lesz, és majd a feleségét a párod megkívánja? Hát milyen érzés lenne ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!