Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A párom apjával (Fiatalos, nem öreg, és ronda) vonzódunk egymáshoz! Mit tegyek???
2011. aug. 25. 13:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, hogy kit akarsz, és tarts ki mellette. Magánvéleményem: te nem szereted a párodat, az apja meg egy szatír, aki olcsó nőnek néz.
2011. aug. 25. 13:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez a vonzalom csak szexuális alapokon nyugszik! Semmi több! Űbergáz mi??? SEMMI NEM TÖRTÉNT, és SZERETEM, IMÁDOM A PÁROMAT!!!
2011. aug. 25. 13:44
 3/17 anonim ***** válasza:

Tarts ki a párod mellet. Szerintem neked sem hiányzik egy nagy családi veszekedés, plusz az, hogy anyósod is és párod is egy r.bancnak tartson!

19L

2011. aug. 25. 13:46
 4/17 anonim ***** válasza:

Megemelem a kalapom az "édesapa" előtt.

Lehet, hogy feláll a farka, ha rádnéz, de nem kellene éreztetnie veled.

Így megalázni a saját fiát (az ő tudta nélkül)...

2011. aug. 25. 13:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Neked is agyadra ment a meleg. beszíív, kifúúúj. És egy jeged pia után gondold át mégegyszer.

Mellesleg, ha annyira szeretnéd, nem vonzódnál szexuálisan az apjához.

Egyébként, próbálj kerülni mindenféle kapcsolatot az apjával, kerüld el nagy ívben, aztán ha lehül az idő, majd értelmesebben látod a dolgokat.

6/17 anonim ***** válasza:
60%
Vakartasd meg apucival a puncid@t, hogy lehiggadj, a parodat meg hagyd el mert nem vagy bele szerelmes! Legalabb legyel hozza oszinte, hogy legyen lehetosege egy normalis not talalnia maga melle, akivel boldog parkapcsolatban elhet.
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem nem hagyom el a párom, nagyon nagyon szeretem! Csak nem értem egyszerűen ezt az érzést ami bennem van! Egyébként soha semmi nem lesz köztem és az apja között! Arra is gondoltam, hogy lehet, csak legyezgeti a női hiúságomat, hogy olyan hevesen udvarol nekem... De egyébként mindent hárítok, és amit gondolok azt csak itt írom le... nektek...
2011. aug. 25. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Figyelj legyel oszinte magadhoz ha valaki szerelmes valakibe nem agyal ilyeneken, sot meg se fordul mas a fejebe hiszen a roszaszin kodtol csak a parjat latja es senki mast! En tobb eve parkapcsolatban elek es mivel valoban szeretem a paromat soha nem jutottak eszembe mas pasik, hiszen tole megkapok mindent es nagyszeruen mukodik koztunk minden. Szoval gondolkodj el mert nalatok valami hiba van, vagy nem vagy szerelmes, vagy valami hianyzik a kapcsolatbol, vagy nem elted ki magad elegge es most elvezed ezt a helyzetet amibe kerultel..
2011. aug. 25. 14:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Nyilván ne legyen köztetek semmi. Az apa nagyon gáz, hogy érezteti veled, ennél jobban nem tudja megalázni a fiát. Ha te nem mutatod neki, hogy bejön, akkor részedről oké.

Én egyébként, ha túlságosan bejönne az apja, akkor elválnék, mert nem tudnék úgy élni. Viszont hangsúlyozom, hogy NEM azért, hogy összejöjjek az exem apjával!! Ez szerintem nem megengedhető. Sok mindent el tudok nézni, ha szerelemről és kapcsolatokról van szó, de ez nem fér bele szerintem sehogy sem.

Bár asszem Woody Allen összejött a saját örökbefogadott lányával. Vagy az nem ő volt? Nem emlékszem pontosan.

2011. aug. 27. 18:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem te csak meg vagy zavarodva. Eszedbe ne jusson, hogy lefeküdj ezzel a szatírral. Valaki ezt tegye a fiával, és a menyével? Ember ez? Én nem tartom annak. Nem írtad, hogy együtt laktok-e? Feltételezem, hogy igen.

Egyszer úgy kéne rendezned, hogy a párod, rajtakapja az öreget. És akkor tuti el akarna költözni, de gyorsan. Bár ki tudja? Ez nem jó ötlet. Meg kell fenyegetni, hogy ha nem hagyja ezt abba, mindent elmondasz a fiának és a feleségének. Gondolkodjon el, kell-e neki botrány? És egy életen át tartó seb? Mert ezzel a fitát elveszítené? Nagyon okosnak kell lenned, hogy ne sérüljön senki.

Sajnos, nem ritka az ilyen, én is hallottam ilyesmiről. Hiába fiatalos, apukát le kell állítani. Ne gázoljon már át életeken!!!! Gondold el, ha egyszer fiad lesz, és majd a feleségét a párod megkívánja? Hát milyen érzés lenne ez?

2011. aug. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!