Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A párom apjával (Fiatalos, nem öreg, és ronda) vonzódunk egymáshoz! Mit tegyek???
2011. aug. 25. 13:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem nem eszembe sincs ilyesmit tenni! Nem lakunk együtt, és talán a kérdést is rosszul írtam ki, inkább az a rossz, vagyis lelkiismeret furdalásom van, mert olyan szépeket mond, hogy az mint már írtam legyezgeti a hiúságomat! Soha egy újjal sem érnék hozzá! Szeretem és tisztelem a páromat! Ne úgy képzeljétek el, hogy "aranyoskám, ha fiatalabb lennék nem menekülnél előlem" és ilyen mókás apóka megjegyzések... Közeledik hozzám, mindenhová jön utánam, a kertbe is, egész közel áll hozzám, és néz, néha meg meg érint, és sokszor amikor nem hallja senki azt mondja, hogy egyszer találkozhatnánk csak mi ketten, és stb... komoly a dolog, nem csak én értem félre, sajnos... Ilyenkor az én válaszom az, hogy nem, hülye vagy, szia, és elvonulok, de nem vesz komolyan! A párom megölné, ha ez kibukna.
2011. aug. 27. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem kamu kérdés.
2011. aug. 28. 00:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát utolsó! Te is inkább aludtál volna még! A normális hozzászólóknak pedig köszönöm a tanácsokat, és a segítséget!
2011. aug. 28. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon határozottan állítsd le, nehogy még ő keverjen bajba a párod előtt! Én az én páromnak mondanám ezt, hogy nagyon zavarban vagyok és szerinte mit csináljak, mert túl közelinek érzem ezt a rokonságot fizikai értelemben. És hogy nem szeretnéd, hogy ebből félreértések adódjanak, vagy tönkremenjen a család.
2011. aug. 28. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem te fogod megmondani,hogy mikor alszom...inkább határozottan állítanád le a papát,mert a férjed lesz,van megalázva......
2011. aug. 28. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy azért volt nekem gyanús,hogy kamu,mert egyszerűen hihetetlen számomra,hogy valaki ezt képes csinálni a fiával..ez nagyon csúnya dolog.Azért te is kicsit benne vagy a dologban,mert írod,hogy legyezgeti a hiúságodat...hát,nem tudom...szegény férjedet nagyon sajnálom.tényleg legyél határozott,kicsit se adj neki okot arra,hogy így viselkedjen veled,kicsit se kellesd magad,mert ezzel csak a férjedet bántod.a fejedből próbáld kiverni ezt,bár én nem értem,ha szereted a férjed igazán,akkor hogy vonzódhatsz máshoz..
2011. aug. 28. 13:58
 17/17 harleynagyi ***** válasza:
sajnos sok esetben ilyen elofordul , viszont nem nagyon ertem hogy legyezgeti a hiusagod hiszen nagyon undoritonak hallatszik az egesz . Sajnalom a Fiat hogy ilyen undorito apja van
2011. aug. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!