Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsal. Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A férjem mostanában nagyon furcsán viselkedett, ezért megnéztem a telefonját. Találtam benne pucér nőt, szerelmes üzeneteket. Ráadásul nem is csak egy nővel levelezget, hanem kettővel. Nem állhatok elé, hogy tudok rola, mert azt mondta, hogy ha megtudná, hogy megnézem a mobilját, akkor vége lenne a kapcsolatunknak. (Ő meg ne csináljon belőlem hülyét.) Valamilyen bizonyíték kéne, hogy kérdőre vonjam. Ha rákérdeznék, biztos, hogy letagadná. Ja, pici babánk van, anyagilag most teljesen tőle függök, az előző házasságombol miatta szálltam ki, pucér seggel. Csapdába kerültem, közben meg teljesen kiábrándultam belőle.
2010. okt. 22. 09:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a te helyedben elkezdenék gondolkodni a lehetőségeimen.. nélküle.Lakhatás,anyagi háttér,gyereknek bölcsi,stb..és elkezdeném fejben szétosztani a cuccainkat,hogy amikor költözésre kerül sor már tudjam,hogy min kell alkudoznom..

Kezdenék megbarátkozni a gondolattal,hogy ennek vége,nélküle kell tovább folytatnom....

2010. okt. 22. 09:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Megszoksz vagy megszöksz. Mit változtatna, ha lenne "bizonyíték"? Attól még ugyanúgy megcsalt, és ugyanúgy nem fog megváltozni.
2010. okt. 22. 09:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elsővel. Maradj higgadt, és kezd el szervezni, hogy akkor, hogy is tovább egyedül. Aztán lehet, hogyha megérzi ezt rajtad, hogy valahova készülsz észbe kap. Előbb észbe kap, mintha most "rátámadnál". De ne várj rá, megváltozni úgy sem fog.

Már az is gyanús, hogy kijelenti, hogy szakít, ha belenézel a telefonjába. Persze én sem szeretem ha matatnak benne, de ilyet sose mondanék.

2010. okt. 22. 09:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, hogy mit kell még ezen agyalni. Miért kell másik bizonyíték? Mert megtiltotta, hogy megnézd a mobilját? Ha bevállalod, hogy mindegy hogyan alakul, de nélküle tivább, akkor ennél nem kell több. Eléállsz és megmondod, hogy honnan tudod, és vége.

Persze, ha nem vállalod be, akkor kell valami ami alapján lehet veszekedni a dolgon, de akkor meg mindegy, hogy szóvá teszed-e a dolgot vagy sem. Úgyis vele maradsz.

2010. okt. 22. 09:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon durva! Még jó, hogy ő fenyegetőzik. Ez gyakori azoknál, akiknek takargatni valójuk van.

A sógorom épp nem rég bukott le. Ő is furcsa lett, a sógornőm figyeltette egy ismerőssel, és mikor a csaj lakására ment a pasi, a sógornőm gyorsan oda ment, és kihívta. Persze még neki állt feljebb! Még akkor is tagadott. Csak beszélgettek. Persze! Nem sokkal később el is költözött a csajhoz, most persze menne vissza.

Nem tudod megszerezni a csaj (csajok) tel.számát? Felhívhatnád névtelenül, hogy tudsz róluk és elmondod a feleségnek (aki ugye te vagy). A reakcióból már tudhatod, van-e köztük valami.

Írhatsz magadnak egy mailt egy új címről (lehet csinálni), mintha más írta volna, közölje veled, a férjednek szeretője van, ez és ez. Ezt megmutatod neki, elmondod már sejted egy ideje. Persze tagadni fog, de ne hagyd magad. Akkor mutassa meg a telefonját, most rögtön, mielőtt még kitörli az üzeneteket. Biztos azt mondja majd, nem mutatja, persze azért nem mert az ő telefonja stb. De ha nem lenne igaz, és fontos lennél neki, fontos lenne, hogy bebizonyítsa alaptalan a vád, megmutatná.

Tudom, hogy nehéz mert függsz tőle, de ezt ne mutasd, mert akkor úgy gondolja, bármit megcsinálhat, úgysem hagyod el, mert nem tudsz hova menni. Amúgy sem neked kell elmenned, ha netán válás lenne belőle.

2010. okt. 22. 09:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mit lehet írni, ami hasznos, és nem bántó?

Ennek a kapcsolatnak nagyjából vége. Ez sosem egy ember hibája, mindig közös produkció. Én a helyedben nem azon gondolkodnék, honnan szerezzek bizonyítékot, mert azzal semmi sem lesz megoldva. Elsősorban azt kellene eldöntenem (ha a helyedben lennék), hogy mit akarok az élettől?

Szeretném látni, mi az én felelősségem ebben a helyzetben, és mi nem? Fel tudunk-e még építeni közösen egy olyan bizalmat a kapcsolatunkban a gyerekem apjával, ami elég ahhoz, hogy együtt maradjunk, vagy sem? Minél gyengébb az önértékelésem, annál inkább valószínű a nem válasz. (Mert akkor állandóan attól fogok rettegni, hogy hülyére vesz, újra meg újra meg fog csalni, mert én nem tudok neki annyit adni, ami elég lenne neki.) Másik oldalról felmerül az is, hogy miért választottam pont Őt a gyerekem apjának? Lehet, hogy bármennyit is adnék, semmi nem lenne elég neki. Van ilyen is. Akkor jön az a kérdés, hogy együtt tudok-e élni ezzel?

Ui.: A kiábrándulás amúgy jó. Nem az ábrándok visznek előre az életben. Hanem a konkrét tervek. Ez személyes tapasztalat. :)

2010. okt. 22. 09:58
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Két szeretője biztos nincs,mert minek,pénzbe is többe kerülne.

Gondold át,ha most következne be a válás,akkor milyen helyzetbe kerülnél,hova tudnál menni,egyáltalán el tudnád-e látni magad,a férjed harcolna vajon a gyerekért.Ha reménytelennek ítéled a mostani helyzetet,akkor nincs értelme kirobbantanod az ügyet.Ezen már úgysem tudsz változtatni.

Viszont ha a legkisebb esélyed is van arra,hogy normálisan tudsz tovább élni,például szülői segítséggel,akkor ne maradj olyan emberrel egy fedél alatt,akiben már nem tudsz bízni.

Ha el is mondod neki,nem feltétlenül lesz rossz vége,attól is függ hogy mennyire fontos neki hogy a házasságotok fentmaradjon,mert nem biztos hogy minden úgy van ahogy te gondolod,vagy meg fogja magyarázni hogy nem úgy van ahogy te gondolod.

De készülj fel arra is hogy egyenes lesz és bántó,és egyáltalán nem fogja bánni hogy vége.

2010. okt. 22. 10:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szólnék semmit. Mert nem csak megcsalt, hanem be is csapott, ami ha leeht, még nagyobb bűn.

Hanem szépen a háta mögött megszervezném, hogy legyen tovább, próbálnék elkülöníteni pénzt valahogy.

Aztán amikor minden megvan, akkor összepakolnék és egyszerűen eléállnék, hogy "Megcsaltál, ezért elválok". És elmennék. Nem is hallgatnám meg, mit magyaráz.

De nyilván ezt csak úgy lehet megtenni, ha előtte mindent leszervezel.

Ha jól sejtem, te nem akarsz válni. De a baba érdeke is, hogy ne egymást nem szerető szülőkkel nőjön fel.

2010. okt. 22. 10:30
 9/19 anonim ***** válasza:
37%
én maradnék vele eskü :D pontozzatok le
2010. okt. 22. 10:44
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors véleményeket. Nem is gondolnátok mennyit segítettetek. Annyira ismerem a férjem, hogy szerintem neki állandó bizonyítási vágya van (hogy még mindig kell a nőknek) Még az is lehet, hogy csak telefonon keresztül flörtölget, bár ez nekem gyanús. Velem nagyon kedves, puszilgat, bókolgat, ezért nem értem, hogy miért kell neki más. Anyunak elmondtam, ő azt mondta, hogy kezdjek fogyókúrázni (mondjuk, azért nem vagyok egy mázsa…), menjek fodrászhoz, kozmetikába stb. Ez olyan ciki, hogy újra hódítsam vissza, én inkább el vagyok keseredve. Azt is tudom, hogy ha kiderül ez az egész és úgy döntünk, hogy válunk, akkor anyagilag nem hagy magamra, már csak a gyerek miatt sem. Ha majd újra dolgozom, akkor egyre jobban elszakadok tőle. Sajnos, most erőm nincs, de majd lassan újra magamhoz térek.

A nők telefonszámait persze tudom, de én őket nem akarom megkeresni. Furcsa de nem rájuk haragszom… Most egyenlőre olyan, mintha egy vár szépen lassan összedőlne.

2010. okt. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!