Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsal. Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A férjem mostanában nagyon furcsán viselkedett, ezért megnéztem a telefonját. Találtam benne pucér nőt, szerelmes üzeneteket. Ráadásul nem is csak egy nővel levelezget, hanem kettővel. Nem állhatok elé, hogy tudok rola, mert azt mondta, hogy ha megtudná, hogy megnézem a mobilját, akkor vége lenne a kapcsolatunknak. (Ő meg ne csináljon belőlem hülyét.) Valamilyen bizonyíték kéne, hogy kérdőre vonjam. Ha rákérdeznék, biztos, hogy letagadná. Ja, pici babánk van, anyagilag most teljesen tőle függök, az előző házasságombol miatta szálltam ki, pucér seggel. Csapdába kerültem, közben meg teljesen kiábrándultam belőle.
2010. okt. 22. 09:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Miért pontoznának le. Én is sokszor gondolkodom azon, hogy kinőttem már abból a korból, hogy majd én bebizonyítom, hogy egyedül is elboldogulok. Anyagilag nincsenek gondjaim, csak hát az érzelmek, meg a bizalom. A helyemre meg biztos szívesen beköltöznének egy páran… Egyszer menekülnék (főleg mikor hülye), következő pillanatban maradnék. Igaz: vagy megszokom, vagy megszököm…
2010. okt. 22. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt bírom, hogy megcsal a pasi és még akkor a nő menjen el fodrászhoz meg kirittyenteni magát, hogy visszajöjjön. Ez olyan megalázó. Én mint első és utána írták még tuti elgondolkoznék mi kell nekem és lelécelnék. Én is picivel vagyok itthon de tuti kitekerném a nyakát. Meg nem nézheted meg a telefonját ki ő a "jóisten". Komolyan már ide járok idegeskedni ettől a sok kreténtől :).

Kedves kérdező, remélem megoldódik...

2010. okt. 22. 11:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Itt most tényleg azt kell eldöntened, te mit akarsz?

Ha ezek után együtt tudsz vele még élni, tudsz benne bízni, és akarod is, akkor beszéljétek meg. Persze, nem biztos, hogy működni fog, nem biztos, hogy belül is meg tudsz bocsájtani, és nem biztos, hogy ő is "megjavul", nem fog csajozni többet.

Viszont ha nem akarsz vele maradni, lényegtelen, hogy bizonyítasz vagy nem.

Amit csinál, szemét dolog.

És mi van ha meghíztál? Nemrég szültél egy gyereket. Majd vissza fogysz. Ezt neki is tudnia kellene. A normális pasik ilyenkor nem lépnek félre.

Ha le sem feküdt a csajokkal, nem igazán számít, amit csinál, így is nagy szemétség.

2010. okt. 22. 12:01
 14/19 anonim ***** válasza:

"Anyagilag nincsenek gondjaim, csak hát az érzelmek, meg a bizalom. A helyemre meg biztos szívesen beköltöznének egy páran"

Nem tetszik nekem ez a gondolatmenet...

Valami státusszimbólum a pasid?És amiatt akarod te is megtartani,hogy ne győzzön más nő?

2010. okt. 22. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Milyen körülmények között szálltál ki az előző házasságodból? Megcsaltad a volt férjedet?
2010. okt. 22. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Hasonló az én t9rténetem is és még nincs lezárva, fennáll jelenleg a békülés esélye.

2 választási lehetőséged van: pakolsz és menekülsz , vagy felveszed a kesztyűt és harcolsz a kapcsolatodért. Én feladtam és cuccoltam, nagyon pici volt még a babánk. Eltelt pár hónap és kientek a terheshormonjaim, visszajött az erőm is. Mai agyammmal maradtam volna és foggal körömmel harcoltam volna, aztán ha még mindig nem megy, akkor marad a költözés....

Ebből vond le, mit szeretnél! Szorítok Neked!

2010. okt. 22. 14:31
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem azért akarom megtartani, hogy más ne győzzön, de fájna a tudat, hogy más él ott, ahol eddig mi. Én nem arra készültem még egy hete sem, hogy elköltözök innen. Bár a lakás nem az enyém, így ez is benne van a pakliban.

A volt férjemet nem csaltam meg, az már régen nem működött, és hiába nem veszekedtünk egymással a szeretet nekem nagyon hiányzott. Szerintem neki is, sajnos mind a ketten hibáztunk, nem nyitottunk a másik felé, így szép lassan elidegenedtünk egymástól. Amikor megismertem a jelenlegi férjem, leültünk, megbeszéltük és sírás-rívás nélkül elváltunk.

Mindenkinek köszönöm, hogy leírta a véleményét.

2010. okt. 22. 21:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyelőre annyit látok, hogy levelezik. AZT HONNAN TUDOD, HOGY MEGCSALT?
2010. okt. 24. 01:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Az sms-ekből szövegéből rá lehet jönni.
2010. okt. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!