Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.
Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!
De utolso, mire aludjon megegyet a kerdezo? Mikor majdnem megoli az ideg, ott a 2 gyerek, es o meg aludjon ra? Mire? Arra, hogy mosolyogva apuka elmenjen esetleg a nohoz? Na, ne mar.
Inkabb minel elobb mondja el apuka mi ujsag van, szerintem muszaj lesz megbeszelni meg ma!
Szerintem azért nem érdemes ennél több bizonyítékra várni, mert nem azzal van a baj, hogy megtörtént-e már vagy sem a szex ezzel vagy más nővel akivel a neten akadt össze. A gond az, hogy lépéseket tesz az ügyben, megfontoltan, hogy valami történhessen mással. Nem az, hgoy hirtelen megkíván valakit és olyan a helyzet, hogy nem tudott ellenálni. A gond az, hogy tervezi. Hogy készül rá.
Internet szabadsága a gond, de az a sok *** nő, és elnézést hogy ilyent írok, de sok nő szörnyű erkölcstelensége, akik ráakaszkodnak más párjára.
Név nélkül lehet ismerkedni ugye, és egy ártatlan kis netes kalandból komoly vágyak jönnek és rosszabb esetben lépések is.
Ezt meg kell beszélni. Ha személyesen nem találkoztak még , lehet hogy meg lehet menteni a dolgot és elkönyvelni egy netes kalandnak ami majdnem tönkretette a házasságot. Ha az után is folytatná, akkor már komoly gond van.
Csak hát igen, a bizalom ilyenkor. Megrendülnek az alapok. Hogy tudja az ember ilyen esetben nyugton lehunyni a szemét? Talán ha őszinte bűnbánást látna a férfiben. Szerintem sajnos sokunk párja találhatja magát könnyen ilyen helyzetben.
De mar lehet hogy meg is csalta a kerdezot a ferje, hiszen 2 honapja ugy erzi, csaljak ot!
A ffi-ak hihetetlen szineszek, es jo nagy mosollyal szemkozt tudjak hazudni a feleseguket, ugy, hogy elotte fel oraval meg mas agyaban hemperegtek.
Jobb felni, mint megijedni, es igenis azonnal kerdezz ra, tisztazd vele a dolgokat. Persze, ha lehet, ha nem megy el otthonrol azonnal.
Elhiszem hogy szereted es van ket gyonyoru gyermeketek de ne legyel mar neki a nocskeje aki foz mos takarit ra gyereket szul neki meg szereti es utana meg mashoz megy.Na kapja be az ilyen!E helyet adna halat a joistennek hogy csaladja van es van mit egyen meg van teto a feje folott.Meg ne probalj neki bocsajtani.Hat baszus o nincs tekintetre a gyermekeitekre???
Tudom hogy nagyon faj es roszul esik.Teljes mertekben megertelek.De legyen benned buszkeseg.Nehez lesz tullepni de muszaj mutasd meg h kepes vagy nelkule uj eletet kezdeni a gyerekeiddel.
Kitartast!
Puszillak:) Egy 13 eves lany:)
Majd ird meg mi lett...marmint h mit mondott
A jelszavát is megváltoztathatod, hogy csak Te tudj belépni, most ennyi bizonyíték van a kezedben, nehogy kitörölje az eddigieket.
Egyébként micsoda meglepetés lesz neki, ha nem tud belépni és tovább levelezgetni.
Neked kell eldönteni, hogy mi legyen. Felrugsz-e mindent, vagy lenyeled a "békát". Ez azért nagyon szomorú dolog. Együtt érzek veled!!!
Kinyomtathatod az egyik félre nem érthető levelét, eléteheted, hogy adjon rá magyarázatot, hogy mi ez. Gyakorlatilag nem hülye, csak majd próbálja biztos tenni a hülyét.
Ahogy más is írta, meg lehet kérdezni, hogy mit választ, a családot, vagy egy futó szexet. Ha közömbösködik, akkor szedheti a sátorfáját. De hátha megbánja. Én nagyon szurkolok neked, hogy a 2 gyerekkel együtt maradjatok. De persze vannak határok, neked kell dönteni.
Itt a CSernus könyv.
Én nem olvastam még, de ha arról szól, hogy a nők álljanak a sarkukra, akkor nem lehet rossz!
15.06-nak abszolút igaza van! Ne áruld el, hogy az emailből tudod, ne foszd meg magad az infó forrástól! (valóban szakít-e vele ha fogadkozik, stb.)
Sajnálom, hogy ez történt, én se hiszem, hogy megbocsátanék.
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!